ANJA FORSNOR

FREDAGSLISTAN

VECKAN SOM GÅTT: Otroligt bra vecka på alla sätt och vis!

VECKANS BÄSTA: Gårdagens morgon kvalar helt klart in som veckans bästa. Började med en härlig yogamorgon på Röhnisch följt av en frukost med min bästa Sofia. Vi gick till Nybrogatan 38 där vi i vanlig ordning beställde in allt och lite till.

frukost-nybrogatan38

En liten frukost för två, haha. Och ja, vi åt upp precis allting!

VECKANS TIPS: Våga fråga och våga be om hjälp! Vi hade ett otroligt spännande möte med Grounded Factory igår som verkligen satte våra små huvuden på spinn. Det är ju en jäkla utmaning att starta ett företag och att sälja en produkt och vi kan långt ifrån att själva. Så att ta hjälp av folk som gjort samma resa som oss är helt ovärderligt. Rekommenderar alla att göra detsamma, oavsett om det handlar om små eller stora saker. Våga fråga!

VECKANS SÄMSTA: Håller på att leta boende i LA till vår lilla getaway i vinter men det är så svårt att hitta något bra. Och helt orimligt dyrt när man väl gör det… gah! Ska man dra någon annanstans istället? Kapstaden eller Bali kanske?

DAGENS KLÄDSEL: En fluffig rosa college-tröja från H&M, svarta jeans och sneakers från Malene Birger. Och min låna kappa från Stylein förstås, går ingenstans utan den just nu.

VECKANS TRÄNING: Ett härligt yogapass som Iman höll på Röhnisch igår. Träningsvärk i armar och axlar idag, älskar det.

anja-forsnor-yoga

JUST NU: Sitter jag på Asos och letar efter DEN perfekta klänningen till min 30-års fest.

JAG BORDE: Sortera alla mina kvitton och fixa med redovisning i mitt företag.

IKVÄLL VILL JAG: Laga en krämig Moules och baka något frasigt gott bröd till. Och vin!

I HELGEN: Ska jag träna, på lite överraskningsroligheter och hänga med min lilla familj. En ganska oplanerad helg hittills och jag älskar det. Känner kanske för att börja följa en ny serie, har ni några tips?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Stranger Things, The Night Of, Orphan Black, the Blacklist… Har mängder av tips men beror lite på vad du är intresserad av 🙂

  Varför LA? Tänker ni mitt i smeten eller lite utanför? Santa Barbara är ju mysigt och ligger en bit ifrån. Men allt runt västkusten känns orimligt faktiskt. Letar just nu boende i San Francisco. Bara ett rum i någons hus utan egen toalett och kök kostar ju minst 15000 i månaden. I know the struggle! :/ Julia Mjörnstedt har ju bott i Kapstaden, hon kan nog rekommendera det till 100 % tror jag 😀

  Emelie 2016-10-15 21:23:58
  Svara
 • Vilken trevlig lista! Uppskattade särskilt tipset att våga be om hjälp, det har jag själv varit väldigt dålig på (är så rädd att upplevas som dålig/okunnig…) men har blivit bättre bara det senaste året och oj vad jag har vunnit mycket på det. Frukosten såg magisk ut också f.ö! Trevlig helg!

  Bea 2016-10-15 16:45:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!