Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

VAR SKA VI RESA?

Som jag hintat om här innan planerar vi att dra utomlands i vinter, närmare bestämt Kalifornien i 3 månader. Ser så fram emot detta!

Nu till den stora frågan – var ska vi bo?

Jag har ju tidigare bott i San Diego (som jag älskar!) men är sugen på något som blir nytt för oss båda. Kanske mer i närheten av LA, t.ex. Santa Monica eller Newport Beach? Ganska långt söderut med tanke på att det är vinter där, upp mot San Fransisco blir lite för kyligt då.

Mitt inne i LA går bort då vi inte vill spendera hela dagarna i bilköer. Och smidigt med Lily med typ grönområden och lite aktiviteter. Tanken är att vi ska hyra en lägenhet eller litet hus och vill ha närhet till stranden och kunna promenera så mycket som möjligt.

Är det någon av er som kanske gjort en liknande långresa eller har koll på var som är grymt att bo med småbarn?

Alla tips är guld värda!

californien

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • den allra bästa la-tipsaren all times måste väl vara cecilia blankens! spana in hennes blogg vettja! ?

  anna 2016-09-22 20:25:04
  Svara
 • Hej Anja.
  Åh vad härligt det låter, jag skulle rekommendera Santa Monica, Laguna Beach eller Santa Barbra då de finns bra shopping, stränder, nöje och att det är mer barnvänligt än andra ställen samt att ni har allt i närheten och slipper bilköerna.

  Lisa 2016-09-21 22:46:25
  Svara
 • Detta var precis vår tanke i jan-Feb men vi hittade aldrig ett bra och överkomligt boende som passade med barn så det slutade med tre veckor i Florida. Är fortfarande sugen på långresa till LA så det ska bli kul att se om du kanske får lite bra tips. 🙂

  Kram från Ibiza

  Lisa 2016-09-18 23:50:16 http://amagazineabout.com
  Svara
 • Ni måste åka till San Francisco även om det bara är över en lång helg! Ja det är lite kyligt men ingeting jämfört med en svensk vinter, vissa dagar i januari/februari kan vara riktigt varma.

  Stina 2016-09-18 09:02:32
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Ja, jag har varit i San Fran innan och skulle gärna åka tillbaka. Blir nog absolut en liten tur dit också 🙂

   Anja Forsnor 2016-09-18 16:12:27
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!