Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

FREDAGSLISTAN

VECKAN SOM GÅTT:
Sammanfattas bäst om intensiv, galet intensiv! Marcus är bortrest och jag har varit själv med Lily sedan i söndags. Hon är inne i en helt vild fas och hittar på så mycket bus hela tiden, kan knappt titta bort en sekund. Detta kombinerat med en fullspäckad jobbvecka – pretty intense!

VECKANS BÄSTA:
Det HÄR såklart!

VECKANS SÄMSTA:
Har suttit uppe och jobbar alldeles för sent på kvällarna, ej okej!

VECKANS TRÄNING:
Jag har upptäckt det geniala med utegym såhär tre år efter alla andra. Har ett grymt utegym precis utanför huset och medan Lily sovit i vagnen har jag passat på att hänga där. Varför har jag aldrig gjort det tidigare? Så bra och så enkelt, man kan ju göra så mycket övningar utan tunga vikter och maskiner.

VECKANS PODDANDE:
Jag har ju medverkat i två roliga poddar den här veckan, Hälsosnack och Drömverkstan. Vi pratade hälsa, entreprenörsskap, drömmar och självförtroende. Så intressant och ämnen som verkligen engagerar mig. Lägger upp länkar till poddarna när avsnitten finns ute.

VECKANS OVÄNTADE:
Marcus bestämde sig för att komma hem från NY redan nu på morgonen, en dag tidigare. Hurra!

HELGENS PLANER:
Ikväll ska jag på fest när Urbanista förvandlar vårt kontor till ett helt galet festpalats. Resten av helgen tänkte jag mysa med min familj och hänga utomhus så mycket vi kan. Tänkte även fixa i ordning Lilys rum då det börjar bli dags för henne att sova där inne nu. Stora tjejen!

Tycker det är fint att blicka tillbaka, sammanfatta veckan och peppa inför helgen. Hur har er vecka varit?

marucs-lily-gotland

Så mycket bus i den lilla kroppen! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Älskar såna listor! Och vad kul att du gästat några podcasts – ser fram emot att lyssna, och kommentera 😉

  Gillade verkligen avsnittet när du gästade pt-fias podd!

  Kika gärna in på poddkollen.se där jag kommenterar, tipsar och skriver on poddar.

  Poddkollen 2016-09-17 12:46:04 http://www.poddkollen.se
  Svara
 • Denna listan är kanon Anja ?

  Veckan har rusat fram ?
  Jobbat 2 dagar på mitt nya jobb ?
  Underbart att jobba och stortrivas ??
  Sprungit, promenerat och tränat styrka i utegym = tokälskar dem ?
  Härliga luncher med vänner har förgyllt ?
  Massa chokladbollar (hittat mitt egena recept som jag typ missbrukar ?) har bakats och ätits ?
  Tidiga morgnar med frisk höstluft har jag njutit av då jag transportsprungit till jobbet ?
  En härlig höstvecka helt enkelt ?

  Trevlig helg ??

  Linda Assarsson 2016-09-16 21:19:24 http://lindaassarsson.blogg.se
  Svara
 • Jag gillar dessa listor också, firar in helgen lite. haha! hoppas du får vila ut då, jag ska ha en riktig komma-ikapp-med-allt helg. Needed!

  ISA 2016-09-16 20:20:56 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åh, vilket härlig vecka du verkar ha haft! Hoppas du får det kul ikväll. Jag ville fråga om det vore okej om jag startade någonting liknande på min blogg som din ”fredagslistan”. Tycker det verkar kul och skulle villa ha det med i min blogg.

  Puss och kram från Finland!!

  Louise 2016-09-16 15:33:07 http://nouw.com/louisesliv
  Svara
 • Gillar dina fredagslistor 🙂 Låter som en härlig vecka även om det var intensiv. Och extra skönt att Marcus kom hem tidigare. Sånt behövs när man varit själv!

  Här har veckan varit asbra (förutom att jag blev väldigt oroad ala gå-sönder-inombords-av-oro för dottern och fick lämna en massa prover på VC som tack och lov va bra allihopa.) Har hänt så himla mycket. Var på VIP-kväll med Vanja Wikström och andra bloggare igårkväll, har jobbat i ett roligt projekt och fått en massa nya bra idéer, skrivit på en föreläsning jag ska hålla, kommit hem efter en fantastisk semestervecka med vänner och familj där jag verkligen laddade upp. Och det har gjort att den här intensiva veckan har känts extra bra tror jag. Började lixom tokpepp och utvilad. Så jag är nöjd jag med 🙂

  Ha det så roligt på festen ikväll! =D

  Paulina Gunnardo 2016-09-16 11:47:53 http://paulina.gunnardo.se/blogg
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!