Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

THE ENDLESS SUMMER COLLECTION

Nu har vi äntligen lanserat vår nya kollektion! Woho! Totalt sju nya härliga mönster inspirerade av det som ligger oss varmt i hjärtat – sommar och Kalifornien, härliga festivaler och exotiska frukter. Här hittar ni hela kollektionen!

Jag är så taggad och hoppas verkligen att ni kommer gilla den. Det har redan trillat in flera ordrar nu på morgonen vilket känns som bästa betyget. Just ja, vi har även återlanserat vår bestseller Marble black som så många efterfrågat.

Vi passar även på att släppa en sprillans ny hemsida idag vilket känns så kul. All min vakna tid de senaste veckorna har gått till att få allt klart till lanseringen så jag är så stolt och nöjd när dagen äntligen är här. Nu ska jag vila, njuta och sen ladda om inför vår lanseringsfest nästa vecka.

grounded-factory-yoga-mats-botanical-sand grounded-factory-yoga-mats-botanical grounded-factory-yoga-mats-pina-colada grounded-factory-yoga-mats-marble-black grounded-factory-yoga-mats-botanical-pink grounded-factory-yoga-mats-totally-bananas

Alltså, HUR snygg är Catja på dessa bilder? Helt galet!

Alla fantastiska bilder är tagna av Johan Lygrell.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Åh! Drar i köpnerven. Den med palmbladen, så härlig. Grattis till en så jäkla bra affärsidé! Ni är grymma

  Poddkollen 2016-09-17 01:52:52 http://www.devote.se/poddkollen
  Svara
 • Vilken fin kollektion med så otroligt fina mönster! Jag vet vad jag ska önska mig i julklapp 🙂

  Janina 2016-09-15 19:21:57 http://www.dietiststudent.com
  Svara
 • ELSKER den nye kolleksjonen! <3 Grattis til dere begge 😀

  Henriette Sophia 2016-09-15 09:15:00 http://bestofyou.se/category/henriette-danielsen/
  Svara
 • Som vanligt – helt fantastiska mattor! Jag hade lovat mig själv att jag skulle unna mig en matta när augustilönen kom och har väntat på att black marble ska komma tillbaka i lager, men så blev jag sjukskriven för utmattningsdepression så utan varken augustilön eller ork att yoga så får det tyvärr vänta 🙁 så jag hoppas verkligen att mattan kommer finnas kvar i lager ett tag nu..

  T 2016-09-15 08:26:58
  Svara
 • Men gud vad snygga! Jag älskar era mönster!!! Skulle gärna vilja visa, testa och recensera dom på min hälsoblogg! Kram!

  Jessica Sundberg 2016-09-15 07:40:38 http://attlevasunt.se/
  Svara
 • Så himla fina mattor och modellen, omg! Girl crush….

  Lovisa 2016-09-15 07:33:54 http://www.foodforflow.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!