ANJA FORSNOR

MIN TORSDAG

breakfast-frukost-brunch-the-butchers-daughter-yoghurt-granola-berries-avokado-eggs

Idag drömmer jag om den här maffiga frukosten från The Butcher’s Daughter. Så avis på Marcus som är i NY nu!

Man hinner med så mycket på morgonen när någon väcker en klockan 05.45. Även om jag gärna sovit någon timme till ska jag verkligen inte klaga, de senaste veckorna har Lily sovit hela nätter, ungefär kl. 19.00-06.00 vilket jag tycker är fantastiskt. Bara det faktum att jag får flera timmars oavbruten sömn är underbar. Gud vad man sätter allting i perspektiv när man får barn, haha.

Nu har jag precis varit och medverkat i en podd, faktiskt veckans andra poddinspelning. Jag gillar verkligen det här med podd alltså, så enkelt och avslappnat format.

Och hörrni! Tävlingen med Woollie är nu avslutad, vi fick in över 150 st bidrag. Det är helt galet och visar hur populära dessa magiska filtar är. Jag och Julia håller på att läsa igenom varenda motivering och kommer presentera vinnaren här i bloggen plus via mail senare i veckan. Stay tuned!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • jaa en utefrukost med massa bär och gott hade varit fint 😉 kan tänka mig att det är roligt att vara med i podd också, bra format tycker jag! Mindre missförstånd och felcitat än i intervjuer!

  ISA 2016-09-15 20:21:01 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Ja, håller helt med! Blir liksom så ärligt och samtidigt levande på något sätt. Och man kan prata djupare än tv, blir liksom mer intressant.

   Anja Forsnor 2016-09-15 20:29:05
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!