ANJA FORSNOR

BRUNCH PÅ THE BUTCHER’S DAUGHTER

breakfast-frukost-brunch-the-butchers-daughter-yoghurt-granola-berries-avokado-eggs red-juice-watermelon-coldpressed-butchers-daughter-new-york the-buthcers-daugther-kenmare the-butchers-daughter the-butchers-daughter-east-village-kenmare-brunch-breakfast coconut-parfait-yoghurt-granola-berries-brunch-breakfast-the-butchers-daughter coldpressed-juice-butchers-daughter-new-york brunch-ny-butchers-daughter anja-forsnor-new-york-butchers-daugther-frukost-brunch

Självklart åt vi första frukosten i New York på The Butcher’s Daughter. Och ja, det var precis lika bra som jag mindes det från förra året. Och knökfullt med folk som vanligt! Det var riktigt kallt och ruggigt väder igår men det hindrade inte folk från att trängas på uteserveringen för att få ett bord på ett av det hetaste stället i East Village. Ett måste om ni är i New York eller LA!

Efter att ha frossat i allt gott på menyn promenerade vi över bron till Williamsburg där vi strosade under dagen. Älskar alla små gator, roliga butiker och härliga ställen. Om jag bodde en längre tid i NY skulle jag gärna bo här! Som alla andra svenskar, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh vad underbart, ser ljuvligt gott ut! Och du strålar verkligen!
    Kram

    Ida L 2016-05-16 21:43:37
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!