ANJA FORSNOR

LUNCH BOWL PÅ /MOTHER

Har ni varit på /mother än? Det var ju så omtalat i början av året, först när de öppnade och sen fick de massa kritik för sitt upplägg. Jag undvek att gå dit hela våren på grund av det men nu har jag liksom upptäckt det några månader efter alla andra.

Det ligger bara två minuter från vårt kontor så vi äter ofta lunch här och jag måste säga att det är över förväntan. Deras gröna salladsbuffé är riktigt grym med massor av mat så man blir mätt. Inte bara trötta salladsblad utan rotfrukter, pajer, nudlar och massa gottit. Och på deras kalla meny i första delen av restaurangen hittar man massa grymma lunchrätter, perfekt att ta med för den som vill det.

lunch-salmon-bowl-mother

Förra veckan avnjöt jag den här grymma lax salladen med ris, avokado, edamane, betor, mango och dressing. Godaste smakerna jag ätit på länge. Ber om ursäkt för den korniga mobilbilden men jag hade inte med mig kameran och den här är så värd att tipsa om.

Dessutom är här så stort så det finns nästan alltid plats och man kan ta med barnvagnen, eller låna en barnstol. Mitt tips är alltså – gå hit!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vill testa frukosten på Mother ?
  Lunchen låter också lovande ???

  Linda Assarsson 2016-08-25 09:19:27 http://lindaassarsson.blogg.se
  Svara
 • Åh vad jag älskar när du tipsar om lunchställen! Ska garanterat prova detta. Har du provat Sally Voltaire på Åhléns city? Supergod vegansallad. Var på Pom och flora häromdagen och hade ett frukostmöte efter att du tipsat om det och blev helt kär i deras frukostar. Kommer garanterat återvända! 😀

  Jessicas viktiga mål 2016-08-24 19:05:06 http://blogg.amelia.se/jessicasviktigamal
  Svara
  • Svar på Jessicas viktiga måls kommentar.

   Vad roligt att det uppskattas! Älskar själv att hitta nya små favoritställen. Ja, jag älskar Sally Voltaire, om det inte hade varit så galet lång kö alltid så hade jag nog ätit lunch där flera gånger i veckan. Allt på menyn är liksom gott! Och miljön är så mysig 🙂

   Anja Forsnor 2016-08-26 09:43:42
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!