ANJA FORSNOR

YOGA RETREAT I STOCKHOLM

Minns ni när jag var iväg på Yoga retreat och Noise detox i somras? Det är verkligen en av de bästa upplevelserna jag haft, blir fortfarande helt lugn och harmonisk i kroppen när jag tänker tillbaka på det. Kan varmt rekommendera det till alla, oavsett om man brukar utöva yoga eller inte.

restorative-yoga-anja-forsnor

Nu i höst ska min vän Lina hålla i en retreat på Äleby Gård utanför Stockholm i höst och jag hoppas såå jag kan vara med. Tänkte kanske försöka ska lura med min mamma på det här, hon har länge sagt att hon vill prova på yoga.

Hur som helst måste jag verkligen tipsa er om den här helgen som kommer erbjuda yoga, meditation, workshops och massa god och närproducerad mat. Låter helt magiskt! Lina blev utsedd till Årets yogalärare 2015 så om det är någon retreat ni ska unna er så är det den här. Se det som den finaste presenten till er själva.

Här hittar ni all information om helgen >>

anja-forsnor-yoga yoga-event-blogg-anja-forsnor anja-forsnor-traning-yoga-restorative

Foto: Frida Möller / Studio Emma Svensson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Anja! Har just hittat era fina yogamattor! Kommer ni få in flera Stockholm/rosa i lager? Eller vet du ngn återförsäljare som kanske har just den kvar?

  Ylva 2016-08-23 23:26:53
  Svara
  • Svar på Ylvas kommentar.

   Hej Ylva! Vad roligt att du hittat våra yogamattor. Den första kollektionen är nästan helt slutsåld och just nu är det inga fler Stockholm i rosa i produktion. Jag tror eventuellt att vår återförsäljare www.yogia.se kan ha några kvar, kika där! Hör av dig annars så letar vi vidare 🙂 Vi lanserar en helt ny kollektion med snygga prints nu i början av september, håll utkik efter dem!

   Anja Forsnor 2016-08-24 09:08:54
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!