ANJA FORSNOR

4 SAKER JAG SER FRAM EMOT I HELGEN

1. Sovmorgon. Vi turas om att ta morgonen med Lily och på helgen innebär det oftast sovmorgon för mig. Halleluja!

2. Jag ska måla om hallen. Ni vet ju att jag älskar att måla, enklaste sättet att förändra ett rum. Hade jag inte jobbat med de tusen saker jag redan gör hade jag lätt velat jobba med inredning. Älskar att ha små projekt här hemma och pyssla med. Marcus bara himlar med ögonen när jag säger ”Du, vad tror du om att göra såhär…?” haha.

3. Kräftskiva! På lördag ska vi återigen på kräftskiva, den här gången ute på Ekerö. Alla par har fått i uppgift att servera en drink som man även ska ha en story bakom. T.ex. ”det här drack vi första gången vi sågs” osv. Så himla kul! (Mixat med lite skräckblandad prestationsångest då vi inte känner någon så vi vet inte vilken nivå ribban ligger på).

4. Söndagsfrukost med Mathilda. Fick sådan mersmak efter den här drömmiga frullen på Pom och Flora i veckan att vi ska hit på söndag igen.

anja-forsnor-lily-sommar-sol-strand

Vad ser ni fram emot i helgen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Mysig helg! Jag ser så mycket fram emot Way out West och att äntligen se Sia live. A dream come true! På söndag ser jag fram emot att pussa på min guddotter och att äntligen få komma hem till min lägenhet igen efter 2 veckor i Miami. 😀

  Emelie 2016-08-12 20:24:17
  Svara
 • Låter som härliga helgplaner ??
  Jag ser fram emot att sova längre än till kl 5, som klockan ställts på senaste dagarna ?, springa, kramas med sambon ❤️, äta tacos, dricka vin, cykla och bara må gott ❤️

  Trevlig helg ?

  Linda Assarsson 2016-08-12 18:35:41 http://lindaassarsson.blogg.se
  Svara
 • Det låter som en riktigt härlig helg att se fram emot! 🙂 Själv har jag fortfarande semester, ska repetera med kören och fota ett bröllop 🙂

  Johanna 2016-08-12 14:42:17 http://doowop.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!