ANJA FORSNOR

SOMMARPLANER

Tänkte att ni kanske är nyfikna på sommarens planer?

Efter helgen flyr vi stan och blir med hus på Ekerö. Ni kanske minns det här huset som jag blev kär i? Här ska vi bo och vara husvakter medan de firar semester på sydliga breddgrader. Ingen är lyckligare än jag.

anja-forsnor-woollie-shoot

Jag tänker lugna sovmorgnar (förnekar helt att Lily väcker oss 05:30), långfrukost i trädgården, lite träning, mycket läsning och vara ta dagarna som de kommer. Känner att detta är precis vad jag behöver just nu.

Efter några veckor på Ekerö är planen att vi ska dra oss söderut mot Malmö och Halmstad för familjemys och därefter väntar en vecka på Gotland med Johan, Maria och Iris och förstås Ann, Mathias och Bobo.

frukost

En riktig Sverigesommar, minns inte senast jag inte var utomlands en sommar. Förra året blev det både Turkiet, New York och Grekland på tre månader. Så en sommar hemma känns ovanligt men så härligt, känner mig lugn och förväntansfull!

Bloggen följer ju med som vanligt förstås. Vad ska ni hitta på i sommar? Berätta!

lily-anja-sommar-semester-strand-bada

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag har precis tagit examen och börjat på ett nytt jobb så det blir främst jobb för mig i sommar, men det känns väldigt roligt!
  Jag har dock två veckors semester och då sätter sig hela min familj på flyget mot Florida! Miami, Orlando och 1 vecka på en strand i Fort Myers är planen…
  Sedan ska jag också spendera lite tid i Halmstad där vi har sommarstuga, fota ett bröllop, äntligen flytta in i min lägenhet efter en månads mellanlandning hemma hos föräldrarna, spendera en heldag på spa och se min favoritartist på Way out West. En toppensommar helt enkelt! Men även om jag gillar att vara iväg så är det ändå de där långa frukostmorgonarna och de sena ljumma sommarkvällarna som jag njuter mest av <3

  Emelie 2016-06-27 17:06:00
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Låter som en fantastisk sommar, njut lite extra av Way out west för mig också. Bästa festivalen! Och grattis till examen och det nya jobbet!

   Anja Forsnor 2016-06-27 20:51:17
   Svara
 • Vi har precis kommit hem från 3,5 veckor i Frankrike där vi hyrde ett hus med pool i Provence och varvade poolhäng med vingårdsbesök, dagsutflykter och gick på fotbollsmatcher i Marseille och Nice. Vi hade totalt tio vänner på besök i omgångar, det var toppen och det passade bra att åka hem lagom till midsommarafton då även värmen slog till ordentligt i Frankrike (har ju precis som du en novemberbebis). Nu har vi också ”flytt” city för att vara husvakter åt mina svärföräldrar i Täby (radhus, så inte direkt Ekerö 😉 ) med mysig liten trädgård, väldigt nära till badsjö och fina löpspår. Efter några veckor här ska vi hälsa på mina föräldrar i Småland, hänga med familjen på landställe i Roslagen och gå på bröllop (Ekerö och Orsa). Hoppas för allas skull att vi får en fin och (bebislagom) varm sommar nu!

  Josefin 2016-06-27 01:22:32
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Låter som en underbar semester i Frankrike, gud så avis! Skulle vilja göra något liknande nästa sommar. Funkade allt bra med bebis på resan och i värmen? Tur att ni hann hem innan värsta värmen slog till. Låter som du har en riktigt härlig sommar framför dig, njut av varje stund! 🙂

   Anja Forsnor 2016-06-27 09:01:42
   Svara
 • Jag har tvärtom knappt aldrig varit utomlands under sommaren. Jag älskar sommaren i sverige! Vi bor i Halland, folk betalar pengar för att komma hit och semestera och så bor vi 10 min cykelväg från sandstranden. Finns ju ingen anledningen att åka härifrån. Älskar det! Däremot avskyr jag vintrarna och då passar utlandsemester perfekt!
  Nu i sommar ska vi till Bohuslän några dagar och underbara Malmö. Renovera på huset och sen spanien till hösten.
  Låter som att ni kommer få en underbar sommar!! Kram

  Emelie 2016-06-26 22:09:30
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Jag håller helt med, svenska sommaren är härlig. Då Sverige är som bäst ju! Speciellt Halland, min sambo är från Halmstad så vi har varit där mkt. Så fint! Och stränderna i Halland och Skåne är ju bäst i Sverige! Låter som du har en härlig sommar framför dig, njut! Kram!

   Anja Forsnor 2016-06-27 09:03:43
   Svara
 • Låter som att det blir en riktigt härlig sommar för er del! Själv ska jag också hålla mig mest i Sverige, för vem vill gå miste om svensk sommar?!

  Lovisa 2016-06-26 17:47:59 http://www.wildisland.se/
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Exakt! Om den svenska sommaren levererar så bra som den gjort hittills finns det ingenstans jag hellre vill vara. Ha en fin sommar!

   Anja Forsnor 2016-06-27 08:59:35
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!