ANJA FORSNOR

Lunch på Five Leavs i Williamsburg

anja-lunch-five-leafs

five-leafs-salad

desire-five-leafs

five-leafs-lunch

brule-grapefruit

anja-five-leafs

En förmiddag i NY promenerade vi över Williamsburg bridge för att bara strosa runt. Jag älskar verkligen kvarteren där, man känner sig som hemma direkt. Kanske för att allt känns lite mindre och mysigare än Manhattan. Vi hade först tänkt äta frukost på Five Leavs men kom fram så sent att frukosten istället blev till en härlig långlunch. Åh vilket ställe, hit kommer jag definitivt gå igen!

Drömmer om att spendera några månader i USA nästa år med familjen, har sådan längtan tillbaka till allt. Jag vill inte bara semestra några dagar utan tänkte man skulle hyra något boende och komma in i vardagen och bara känna lugnet. Några veckor i New York och sedan åka runt lite i Kalifornien är min plan. Lillan kommer ju inte han några invändningar direkt (förutsatt att allt går som det ska förstås), ska bara lyckas övertala M att föräldrarledigheten kommer smaka så mycket bättre på varmare breddgrader.

Är ni med mig? Någon som varit på långresa i USA med småbarn?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!