ANJA FORSNOR

PERSONKEMI 2.0

Ni vet när man bara klickar med en person. Så enkelt och så självklart. Exakt så var det första gången jag träffade Alexandra. Vi träffades för bara några månader sedan fast redan när vi sågs första gången kändes det som att vi känt varandra hur länge som helst.

alexandra-kamperhaug-anja-forsnor-traning-kalvhagen

Sedan några veckor tillbaka ses vi i källaren på Kalvhagen och tränar, snackar, skrattar och tränar lite till. Jag får så mycket glädje och energi av henne varje gång vi ses. Dessutom får hon mig att utmana mig själv och orka det där lilla extra och för det tycker jag om henne ännu mer.

Efter vårt senaste träningspass mådde jag så illa att jag skakade efteråt. Den känslan har jag inte uppnått sen innan jag blev gravid så för mig är det ett bra betyg, haha.

anja-forsnor-alexandra-kamperhaug

Fasen. Jag inser mer och mer hur viktigt det är att träna med en PT som har samma inställning till hälsa och kroppen som jag själv har. Jag har liksom kört hårt och nästan kört slut på kroppen tidigare, been there. Och det är jag tusan inte alls intresserad av! Inga dieter, förbud eller någon hets – bara träna för att bygga upp, ha kul och få energi.

alexandra-kamperhaug-anja-forsnor-trana

Hej hej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Shit va snygga ni är! Ni ser båda ut som hälsan själv, inspirerande! ?

    Sara 2016-06-15 20:36:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!