ANJA FORSNOR

PODDINSPELNING, BEBISGOS, TRÄNINGSEVENT OCH RÖJ

anja-forsnor-blogg-metro-mode

Foto: Anna Roström

Vilken vecka jag har framför mig. Inspelningar, träningsevent och massa bebisgos står på schemat. Och även lite festligheter. Så här ser veckans planering ut!

Måndag:

Jag och Iman börjar dagen med att träffa Veronica och Viktoria på Business Challenge. Vi vann ju det här fina priset och får nu ta del av ett affärsutvecklingsprogram som känns så spännande. Efter det ska jag på podd-inspelning med den här fina tjejen och sen ska jag på bebishäng med min granne Dorna och hennes tvillingar som är lika gamla som Lily.

pt-fia-anja-forsnor

Alltså HUR höggravid är jag på den här bilden? Haha, veckan innan Lily föddes och jag var såå svullen!

Tisdag:

Än så länge ganska tomt i kalendern (lyx!) och på eftermiddagen ska jag bebisgosa med min vän Amelie (ni vet Amelie som svarat på era frågor om gravidträning) som precis fått väääärldens sötaste lilla pojk. Åh.

Onsdag: 

Först har jag en rolig webb-tv inspelning med Metro Mode och sen har jag och Lily playdejt med Frida och Hilda. På kvällen ska jag på ett lyxigt träningsevent med efterföljande middag med Fitnesscollection på mitt favvoplace Haymarket.

inredning-design-haymarket-by-scandic-hotell-stockholm

Torsdag: 

Fullspäckad dag! Först ut är en frukostdejt med Victoria och Sofie på Yollibox följt av ett lanseringsevent med Fitnessguru och Petra på lunchen. På kvällen ska jag träffa tjejerna som jag längtar efter så mycket!

Fredag: 

Träning och lite fix på kontoret. Blir en lugn kväll hemma, lite extra god mat och uppladdning inför lördagens galej!

Lördag:

Hör och häpna – jag och M ska ha vår första barnfria kväll tillsammans sen Lily föddes! Första gången på 7,5 månad som vi lämnar hemmet tillsammans, piffade och förväntansfulla. Eftersom vi varken har familj eller släkt i Stockholm är det inte så enkelt för oss att hitta tid ihop bara vi två. Men på lördag står både grillfest och 30-års röj på schemat. Tänker att det är lika bra att maxa när vi ändå är igång.

midsommar

Midsommardans i regnet och lilla L i magen…

Söndag:

Tur och retur till Ekerö för att spana in vårt semesterboende för sommaren. Tänkte dela med mig av sommarens planer i ett eget inlägg så berättar lite mer där. Avslutar veckan med ett långpass på cykeln, förhoppningsvis får jag med mig Mathilda.

Ja, ni ser ju – galet pepp vecka! Vad har ni för er, vad ser du mest fram emot i veckan?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag följer GÄRNA med imorgon, hehe 😉

    Mathilda 2016-06-18 07:26:17
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!