Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

ÄLSKADE HATADE LÖPNING

anja-forsnor-traning-halsa-thailand-lopning-springa

Åh, jag har inte kommit igång med löpningen riktigt än. Jag tog mitt riktiga premiärpass i Thailand på stranden och det var helt magiskt. Därefter körde jag en del intervaller på löpband men sen kom jag liksom helt av mig.

Löpning är ju rätt vidrigt till en början men när man väl kommit in i det finns det knappt någon bättre känsla än att rusa fram med vinden i håret. Ska nog köra lite extra fokus på löpning här under sommaren, så enkelt och lättillgängligt. Vad säger ni, någon som är med mig?

Top, Röhnisch (världens bästa). Shorts, Zara (sportkollektion).

Läs också!

Mammaträning på semestern >>

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Håller med dig!! Löpning är helt underbart egentligen men att få det till en rutin (dvs för mig att välja det framför annan träning) är jobbigt innan man kommit in i det. Jag ska helt klart försöka få in det mer i sommar!

  Caroline Kempe 2016-06-14 15:48:49 http://carolinekempe.myshowroom.se
  Svara
 • Jaa! Löpning är ju så härligt när det väl funkar! Och så enkelt att ta till oavsett om en är hemma, på jobbet eller på semester 🙂 Jag har precis smugit igång jag också efter att haft ont i en häl. Skrev ett inlägg häromdagen med ett förslag till träningsprogram för att komma igång med löpning om någon vill ha tips (länkar till det i signaturen!)

  Ha en skön söndag Anja!
  /Anna

  Beautiful Life 2016-06-12 09:03:50 http://beautifullife.se/komma-igang-lopning/
  Svara
 • Jag! Eller rättare sagt, jag vill gärna men har aldrig varit en löpare (om jag inte har en boll framför mig). Jag vill gärna bli dock. Du har säkert gett tips innan, men jag skulle verkligen uppskatta några nu. För det är ju perfekta säsongen för att börja springa, och du är så peppig!

  Lisa 2016-06-11 20:09:49
  Svara
 • Jag är med dig! Så enkelt och vi kan göra det överallt 🙂 Har en liten 2 åring, så mycket fokus kommer att gå åt till honom under vår långledighet snart <3 Heja oss!

  Sofia 2016-06-11 19:34:43
  Svara
 • Man kan ju alltid hoppas! Jag sitter med fotskada… bara den försvinner så 🙂

  Neamdring 2016-06-11 18:35:50 http://neamdring.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!