ANJA FORSNOR

RICOTTA PANCAKES PÅ FIVE LEAVES

five-leaves-new-york-williamsburg-ricotta-pancakes marcus-lily-new-york breakfast-frukost-ricotta-pancakes-five-leaves kaffe-five-leaves-new-york ricotta-pancakes-new-york-five-leaves ricotta-pancakes-five-leaves-new-york-brunch

När jag var i New York förra året lovade jag mig själv att återvända till Five leavs efter det här besöket. Så när vi var i Williamsburg i söndags blev det såklart ett stopp här och ja, jag blev inte besviken. Trots att jag egentligen inte var så hungrig var jag tvungen att beställa in deras kända Ricotta pancakes med smör, sirap, banan, blåbär och jordgubbar. Ingen hälsotallrik direkt men en riktig dans för både öga och smaklökar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Jag gjorde din raw quinoagröt till frukost idag men vet inte riktigt om den blev som den skulle. Ska fröna fortfarande vara hårda? Vilken sort ska man använda? Mina quinoafrön var liksom fortfarande hela så den var ju inte så len och krämig om man säger så. Beror det på att min mixer inte var tillräckligt bra? Tacksam för svar då smaken var så god!

  Stina 2016-05-18 07:06:29
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Hej Stina! Gjorde du varianten som ska mixas med banan? Då ska fröna inte vara hårda utan de mixas sönder i mixern. Och fröna ska mjukas upp av vätskan under natten så oavsett vad ska den vara mjuk. Följde du recept i min kokbok eller här i bloggen? 🙂

   Anja Forsnor 2016-05-18 14:00:25
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Ah precis quinoa med banan som man mixade på morgonen. Jag följde receptet från din bok och fröna var verkligen inte mjuka och hade inte mixats sönder i matberedaren.

    Stina 2016-05-18 14:09:48
    Svara
    • Svar på Stinas kommentar.

     Så märkligt, jag vet faktiskt inte vad som kan gått fel! Testa att mixa med stavmixer eller vanlig mixer nästa gång om du har det hemma, det är lite kraftigare är en matberedare.

     Anja Forsnor 2016-05-22 13:22:21
     Svara
 • OGM! Bästa sällskapet också <3

  Cristina 2016-05-17 22:12:35
  Svara
 • Jävlarrrrr i min låda vad gott det där såg ut. <3

  ISA 2016-05-17 20:04:15 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!