ANJA FORSNOR

VAD VILL NI LÄSA MER OM?

Det var längesedan jag bad om er önskemål här i bloggen men nu är det dags! Jag försöker hitta en mix mellan recept och matinspiration, hälsosnackisar och mammaliv. Jag skriver ju för er så därför skulle det vara extra roligt att höra vad just ni tycker. Är det något ni saknar eller vill ha mer av?

Helt enkelt – vad vill NI läsa om här i bloggen?

anja-forsnor-metro-mode

Foto: Sofia Sjöström

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Jag vill gärna läsa om och se bilder på vilka saker ni skaffat till Lilly. Vad har varit användbart? Gärna tips på dina favoritprodukter för barn!
  (Recept på enkel nyttig vardagsmat är också alltid uppskattat!)

  Christine 2016-04-28 21:10:44
  Svara
  • Svar på Christines kommentar.

   Men såå bra fråga, tack för tipset! Det är ju precis sådant som jag själv ville läsa om när jag var gravid. Kommer definitivt ett inlägg på det temat! 🙂 Kram

   Anja Forsnor 2016-04-28 22:39:28
   Svara
 • Hej! Tack för super bra blogg och bok 🙂 Men vore kul om du kunde berätta lite om vad du dricker till maten? Haha låter kanske lustigt men typ vatten eller något annat? Jag har själv problem att inte dricka vatten utan mer läsk, celsius eller liknande. Så vore skoj att få lite inspiration till bättre val. Sen har du något favorit ”snacks” på fredag kvällen? Tack igen för fin blogg:)
  kram

  Johanna 2016-04-27 14:24:00
  Svara
 • Hej,

  Vilken superblogg du har! Jag har aldrig kommenterat på någon blogg tidigare, men här måste jag eftersom den är min favorit! Jag har alltid varit intresserad av träning och hälsa, så det läser jag gärna mer om. Jag är dessutom gravid i 14onde veckan och tar gärna tips om klädsel och träning för gravida.

  Kram!

  Nina 2016-04-26 17:31:01
  Svara
 • Hej Anja!

  Måste bara säga att jag älskar din blogg! Men saknar när du tipsade om skönhetsprodukter. Så jag läser gärna mer om det!

  Sanna 2016-04-26 13:31:48
  Svara
 • Hej! Lite sen på bollen här (har du förresten sett att jag har tipsat massa ggr om din blogg på min blogg på amelia.se, bara för att den inspirerar mig?!). Men här kommer mina förslag:
  * Mina favoriter bland matiga sallader
  * Sen håller jag med ovanstående om att ett ”bästa nyttiga matlåde-maten”-inlägg vore jättehärligt
  * Fem nyttiga mellanmål
  * Somriga luncher
  * Så tränar jag
  Jaa, det var lite spontana förslag. Ha en fin dag! 🙂

  Jessicas viktiga mål 2016-04-26 11:48:41 http://blogg.amelia.se/jessicasviktigamal
  Svara
 • Elin Kero kör så kallade ”Veckosummeringar” som är väldigt mysiga. Där man får en lite mer vardaglig inblick i ditt liv och saker du har reflekterat över osv. Sen skulle jag också vilja se lite mer av ert fina hem! Höra storyn om hur du och din kille träffades (är en relativt ny följare så du kanske har pratat om det innan), bara få följa med en vardag från att du går upp tills du går och lägger dig och få se vad du har hittat på hela dagen :D, dina kortsiktiga och långsiktiga mål om du har några, vad för typ av musik, böcker, filmer och serier du gillar, din syn på välmående, balans och självkänsla… Vill väl veta det mesta egentligen haha! Men jag tycker du har väldigt fin blogg och att du varierar mycket! <3

  Emelie 2016-04-25 20:43:09
  Svara
 • Hej Anja.
  Din blogg är fantastisk och jag tycker ditt fina sätt lyser igenom vad ämnet än är, sånt är superkul!
  Vet att Elsa Billgren ibland gör ”önskeinlägg” där läsarna får skriva rubriker/ämnen som hon utvecklar (om hon vill). Om jag fick önska skulle jag vilja höra mer om dina tankar kring:

  – att vända en dålig dag till en bra
  – recept som är goda att värma på i micron (ser att det ser svintrist ut men jag och många med mig är i behov av matlådor till jobbet, det är så gott att ibland äta något varmt och fräscht men lite svårare att få till det)
  – saker jag trodde skulle ske i och med mammalivet men som blivit helt annorlunda

  Ha en fin dag!

  Emma 2016-04-25 07:35:45
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Åh tack för pepp och så bra tips! Publicerade det första önskeinlägget från dig nyss 🙂 Kram!

   Anja Forsnor 2016-04-26 10:10:30
   Svara
 • Gärna mer om hur du jobbar och hur dina dagar kan se ut. Hur ser livet som egenföretagare i hälsobranschen ut? Tack för en bra och inspirerande blogg!!

  Milla 2016-04-24 22:55:00 http://millasdunderkur.spotlife.se
  Svara
 • Älskar dina recept, så mer recept!! ☺️

  Stina 2016-04-24 20:48:32
  Svara
 • Jag skulle vilja läsa lite mer om hur du tränar med, jag tycker alltid att det är inspirerande att se hur andra tränar och inspireras av det 🙂 Och kanske lite inredning, hur ni har det hemma, också roligt! Du har dock en himla fin blogg redan 🙂

  Johanna 2016-04-24 20:24:32 http://doowop.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!