ANJA FORSNOR

NU TAR VI ÖVER VÄRLDEN

grounded-factory-yoga-mats-yogamats-pana-chocolate-grounded-factory grounded-factory-yogamats-pana-chocolate

Pana Chocolate, ni vet världens godaste raw choklad, har tagit de här grymma bilderna som jag bara måste dela med mig av. Det är från ett samarbete som vi på Grounded Factory nyligen hade med dem!

Alltså, hur snygga är inte bilderna?! Älskar älskar älskar!

Ibland, eller ganska ofta om jag ska vara ärlig, får jag verkligen nypa mig i armen för att förstå att det här faktiskt är våra yogamattor, våra små bebisar som vi kämpat och jobbar så hårt med. Varenda positivt ord och kommentar vi får känns ända in i hjärtat. Det är mindre än 3 månader sedan vi lanserade och mottagandet har verkligen varit över förväntan! Att vi redan gör stora samarbeten med internationella och etablerade företag som Pana känns ju helt bananas!

Och på tal om bananas – just nu håller vi på med massa roligheter i Grounded Factory och jag kan knappt vänta tills jag kan dela med mig av det till er… men nu ska jag vara lite blogghemlig och hålla på det ett tag till, hehe… den som väntar på något gott!

Foto: Pana Chocolate

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Bilderna är jättefina! Jag vill ha flaskorna, någon som vet vart man får tag i dem i Sverige?

  Helen 2016-05-01 19:51:30
  Svara
  • Svar på Helens kommentar.

   Tack! Ja, jag älskar flaskorna. Vet inte om de finns i Sverige än men spana in deras hemsida här: https://madebyfressko.com/

   Anja Forsnor 2016-05-01 23:25:51
   Svara
 • Fina bilder, jag håller med! Kul att det gått så bra för era mattor! Men jag förstår det för de är riktigt snygga och känns unika.

  Karin Fitness och Hälsa 2016-04-23 22:21:00 http://fitnessochhalsa.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!