ANJA FORSNOR

EN MASSA MAMMIGA SAKER

Förlåt för dåligt bloggande idag. Jag har faktiskt – hör och häpna – varit helt mammaledig idag. Klätt mig i bekväma träningskläder, haft otvättat hår och bara gjort en massa mammiga saker, haha. Varit på babymassage med Lily på öppna förskolan, promenerat i solen, lunchat och hängt på stan och sen avslutat dagen med en fika och promenad hem. Verkligen unnat mig en paus från allt och jag behöver väl knappast säga att jag njöt. Både jag och lillskrutten.

anja-lily-thailand

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Från och med nu förbjuder jag dig att be om ursäkt om du inte bloggar då och då. Vi är sjukt tacksamma att du delar med dig av din värld så himla mycket, du lever i ditt purpose och du är inte skyldig oss någonting. OKAAAAJ?! 😉 /Coachen <3

    Sanne 2016-04-21 23:44:05 http://www.sanne.io
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!