ANJA FORSNOR

Fullspäckad onsdag

Idag släpps min bok, gah! Och jag har minst sagt ett fullspäckat schema med allt ska fixas inför morgondagens releasefrukost. Nu ska jag iväg och hämta massa produkter och packa goodiebags till alla härliga bloggers som kommer i morgon bitti. Jag har fixat den grymmaste goodiebagen, om jag själv får säga det haha, så jag hoppas verkligen allt får plats i påsen. Verkligen dagens i-landsproblem.

Senare idag checkar jag och Lily in på hotellet där jag ska ha frukosten imorgon och sen kommer Marcus ikväll. Det kommer vara så skönt att vakna upp här i morgon och redan vara på plats, älskar att bo på hotell i Stockholm. Vardagslyx när den är som bäst.

Puss på er!

anja

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Fick mail från Bokus igår om att din bok, som jag förbeställt, hade skickats. Blev så glad! 😀 Äntligen har jag den snart i handen. Lycka till nu med releasen! 🙂
  Kram, Elisabeth

  Elisabeth 2016-03-17 09:43:57
  Svara
  • Svar på Elisabeths kommentar.

   Åh vad kul!! Hoppas verkligen att du kommer tycka om den 🙂 Tack snälla för allt stöd och support! Stor kram

   Anja Forsnor 2016-03-17 18:54:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!