ANJA FORSNOR

Härlig vegolunch på Taverna Brillo

Taverna Brillo har seglat upp till ett av mina favoritställen i Stockholm. Förutom att där är snyggt och trevligt så erbjuder de något för alla tillfällen. Café, glassbar, lunch, pizzeria, blomsterbutik och restaurang. Och flera bra vegetariska alternativ på menyn, bra mycket mer än rödbetor och chévre som ofta erbjuds på andra ställen. Gott om plats för barnvagn och lagom stimmig miljö som både får vuxna och bebisar att trivas.

I lördags ropade jag in ångad broccoli med krämbakat ägg, saltrostad mandel och gruyere. Mycket väl godkänt.

vegetarisk-lunch-taverna-brillo-nyttigt-broccoli-mandel

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Anja! I vilken bokhandel kommer man kunna hitta din bok nästa vecka? Är hemma i Sverige under helgen och vill gärna lägga vantarna på den så smidigt som möjligt 😉

  Anna 2016-03-10 20:33:01
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Åh vad glad jag blir!! Tack snälla för stödet! Den ska finnas på Adlibris (fysisk butik Sthlm) eller Akademibokhandeln! Den skickas från lagret på onsdag 16 mars så jag hoppas den hinner ut i butikshyllan tills du är här 🙂 Kram!

   Anja Forsnor 2016-03-10 21:32:40
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!