ANJA FORSNOR

Håll tummarna för mig idag

Godmorgon på er! Nu ska jag iväg på ett spännande möte som jag verkligen sett fram emot. Det är så komiskt, för drygt en vecka sedan sa jag att jag skulle ta det lugnt och inte ta på mig några mer jobb för ett tag. Det är liksom tillräckligt med blogg, frilans, boklansering och Grounded Factory. Och sen dessutom en liten bebis på det. MEN sen så fick jag ett mail om ett uppdrag som lät så himla kul att jag omöjligt kunde motstå. 

Det är långt ifrån klart och jag vill inte jinxa något så ni får hålla er till tåls ett litet tag. Självklart berättar jag ifall det skulle bli nåt. Håll tummarna för mig idag!

jordgubbar-nyttigt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Va spännande det låter, håller alla tummar för dig! Se till att du orkar med allt bara så att DU mår bra! Du är en stor förebild för mig nu i min och min sambos längtan till barn och ditt sätt att se balans i livet. Är otroligt mysigt och roligt att få läsa allt om dig och din fina lilla tjej och hur ni hanterar livet! Stor kram!

  Sara 2016-02-27 01:43:36
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Tack snälla för omtanken! Det är så svårt att tygla sig själv när det är så otroligt mycket roligare saker på gång, man vill ju göra allt precis hela tiden. Men ibland får jag bromsa och stanna upp, bara att titta på min lilla tjej får mig att prioritera annorlunda och inse att hon alltid kommer vara viktigast. Så glad att du följer med här och läser, tack för det <3

   Anja Forsnor 2016-02-28 00:24:51
   Svara
 • åh, vad spännande det låter! Håller tummarna för att det går som du önskar. 🙂 Beställde förresten äntligen din bok igår, är såå taggad! 😀

  Elisabeth 2016-02-26 10:13:43
  Svara
  • Svar på Elisabeths kommentar.

   Tack snälla, åh vad glad jag blir! Jag hoppas du kommer tycka om boken lika mycket som jag gör 🙂 Ha en fin helg!

   Anja Forsnor 2016-02-27 09:30:59
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!