ANJA FORSNOR

Work that ass

Jag har verkligen haft oflyt med träningen den sista tiden. Först var Marcus bortrest en massa vilket gjorde att jag hade svårt att komma iväg. Sen förra helgen när jag hade två roliga pass inbokade så gick jag och blev magsjuk! Efter det har jag känt mig alldeles svag och skör i kroppen och inte mått helt hundra så jag har satsat allt på att vila istället.

Men NU jäklar vänder det! Igår kväll smet jag in på SATS en sväng och sprang intervaller. Marcus var bara hemma och vände en snabbis så jag hade ungefär 30 min på mig. Då är intervaller det bästa. Hann bli flåsig och genomsvettig på 20 minuter. Det var första gången jag sprang intervaller sedan jag blev gravid, ja, på nästan ett år alltså. Och som jag saknat det!

Nu ska jag iväg och träna Barre, enligt min PT Amelie är det bästa sättet att forma rumpan och benen efter en graviditet. Halleluja! Men jag är ju så osmidig och stel, känner mig inte alls så värst glammig och dansant där vid stången, haha. Men skam den som ger sig. Work that ass!

anja-forsnor-traning

Foto: Studio Emma Svensson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jäkligt härlig bild! 😀

  Johanna 2016-02-21 19:23:38 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Alltså du är den vackraste människan jag någonsin sett. Har en liten crush på dig haha!

  Emelie 2016-02-20 14:04:51
  Svara
 • Alltså jag förstår dig precis. Inte för att jag har varit gravid men… I början av januari var jag fruktansvärt trött och mina träningspass var rätt värdelösa. Sedan opererades jag och fick helt enkelt inte träna. Och nu direkt efter åkte jag på en brakförkyldning…

  Neamdring 2016-02-20 11:47:55 http://neamdring.blogg.se
  Svara
  • Svar på Neamdrings kommentar.

   Åh din stackare! Det känns verkligen som man har sådant oflyt ibland och att allting kommer på samma gång. Krya på dig, hoppas du snart är redo att köra igång igen!

   Anja Forsnor 2016-02-21 20:59:43
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!