ANJA FORSNOR

Women’s Health och Yogagames

Så mäktig känsla att öppna senaste Women’s Health och både hitta min vapendragare Iman och vår yogamatta där. Har ni sett numret? Finns i butik nu i veckan skulle jag tro!

Planen var att jag skulle gått på Yogagames som var i Stockholm nu i helgen men det gick ju som det gick eftersom jag blev magsjuk. Så himla tråkigt, missade det förra året också och hade verkligen sett fram emot den upplevelsen. Någon som var där? Att döma av sociala medier såg det fantastiskt ut, får helt enkelt hålla mig tills nästa år.

grounded-factory-yogamatta-womens-health

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag var där! Jag är ganska ny inom yoga och utövar det mest hemma, så OJ vilken boost det var att vara där! Otroligt bra och inspirerande event. Har träningsvärk i både kropp och knopp 🙂 Snygga mattor saknades det dock bland utställarna på mässan…så jag hoppas ni är där nästa år!

  Ylva 2016-02-15 19:27:29
  Svara
  • Svar på Ylvas kommentar.

   Träningsvärk i både kropp och knopp, så härligt! Jag var så ledsen att jag missade i år, får satsa på nästa år. Och då ska vi se till att utmana alla tråkiga yogamattor och sprida lite färg och mönster! 🙂

   Anja Forsnor 2016-02-17 22:20:54
   Svara
 • mattorna är så fina!! ser fram emot att rulla ut min snarast möjligast!!

  Sara Rönne 2016-02-15 11:25:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!