ANJA FORSNOR

Yogababy

Alltså, har ni sett något gulligare? Jag la Lily på mattan för att ta en bild och upptäcker att hon ler mot kameran. Det är typ första gången, annars ler hon bara när hon får ögonkontakt och någon pratar med henne. Då bjussar hon ofta på glada ljud och breda leenden men så fort man tar fram kameran eller mobilen så blir hon alltid misstänksam.

Det måste helt enkelt vara mattan som gör det. Hon älskar sin matta! Jag menar, titta bara på hennes nöjda lilla min. Gullunge!

lily-på-mattan

Psst! Mattan är avtorkningsbar och går att tvätta i tvättmaskin på 30 grader. Det gör att den passar alla yogisar, både stora som små.

Spana in alla mattorna här >

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Förstår att hon är glad. Har precis fått hem mitt livs första egna yogamatta. Som jag har väntat på att få köpa den sen du visade första bilden. Grounded Factory, ni har lyckats! Så himla nöjd. Mil bättre än gymets mattor om man säger så. Min blev en Stone Yoga Mat Nude, såå fin! Tack Anja och Iman!

  Kristina 2016-02-03 18:29:52
  Svara
  • Svar på Kristinas kommentar.

   Kristina, you just made our day! Tack tack tack för dina fina kommentar, åååh så glada vi blir. Och framförallt att du är nöjd med din matta. Hoppas du får många härliga stunder tillsammans med den. Stor kram från oss!

   Anja Forsnor 2016-02-04 22:46:02
   Svara
 • alltså, jag döör vad söt! 🙂

  Elisabeth 2016-02-02 22:48:13
  Svara
 • Så söt! 🙂 Och wooow så fina mattorna är, blir galet sugen! 🙂

  Johanna 2016-02-02 18:33:40 http://doowop.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!