ANJA FORSNOR

Vad drömmer du om?

För ett och ett halvt år sedan drömde jag om att förändra mitt liv. Jag ville ha mer frihet och ägna min tid åt roliga saker som verkligen betyder något för mig. Jag hade ingen plan och visste inte exakt vad jag skulle göra, jag visste bara att jag var tvungen att bryta mig loss. Så jag sa upp mig från mitt jobb och kastade mig ut. Läskigt, spännande och så fullkomligt rätt! Jag hade en sådan stark tro på att om jag alltid följer mitt hjärta och min magkänsla så kommer den leda mig rätt.

”Men, ska du verkligen säga upp dig utan att ha ett nytt jobb? Hur ska du tjäna pengar?”. Detta var den vanligaste reaktionen jag fick från min omgivning, den ekonomiska oron. Att säga upp mig var ingenting jag kom på över en natt, självklart hade jag en buffert. En ganska bra sådan. Jag hade satt undan pengar på mitt sparkonto ett bra tag och gav mig själv sex månader att kunna försörja mig själv, annars skulle jag börja söka jobb igen.

År 2015 inleddes med drömmen om att jag skulle börja skriva på min första bok. Min alldeles egna kokbok. Om mindre än två månader kommer den finnas till försäljning runt om i landet! Utöver det driver jag två spännande företag där möjligheterna är oändliga. Ibland måste jag stanna upp och nypa mig i armen för att förstå att jag faktiskt att jag kommit så långt. Samtidigt svämmar jag över av idéer och drömmer dagligen om så mycket mer, både privat och i min karriär.

Det handlar inte om skryt eller bekräftelse, det handlar om att våga drömma och våga satsa stort!

Alla drömmer vi om något. Att åka på den där långresan, plugga utomlands eller äntligen förverkliga den där affärsidén man slipar på varje kväll innan man somnar. Idag lanseras Dreams, en av de bästa apparna på länge. En nära vän har jobbat med appen sedan start så det är en självklarhet för mig att tipsa om den. Men inte för att vi är vänner utan för att den är så grym! Jag vet inte hur många gånger jag sett filmen men den ger mig gåshud varje gång. Det var tamefan på tiden att någon kom och gjorde det här med ekonomi hett och roligt. Briljant!

Hur taggad blir man inte på att skippa alla små onödiga utgifter och se vart det kan leda? Berätta – vad drömmer du om?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Du är så himla inspirerande Anja! Älskar att gå in på din blogg, man blir glad/får sig en tankeställare/blir peppad/blir berörd/blir sugen på att greja loss i köket ja listan kan göras lång. Hoppas du förstår hur mycket vi läsare uppskattar det du gör! Kram på dig! /Hanna

  Hanna 2016-02-01 19:18:58
  Svara
 • Åh, älskar att läsa din blogg och få ta del av dina tankar och drömmar – det är så himla inspirerande!
  Just nu drömmer jag om att bli klar med min Msc i arkitektur (3 mån kvar!) och äntligen få ta en paus från stress, jobba mer och utveckla Spinthatinspiration och få njuta av sommaren!

  Anja 2016-01-30 23:08:36 http://www.spinthatinspiration.com/
  Svara
 • Åh vad inspirerande! Jag drömmer också om att våga kasta mig ut i det okända och satsa. Frågan är bara på vad.. Hur visste du vad du ville göra med din nyfunna frihet?

  Milla 2016-01-30 17:09:43 http://millasdunderkur.spotlife.se
  Svara
 • Åh Anja! Så peppande att läsa 😀 Du är cool, och tack för att du inspirerar!

  Josefine 2016-01-30 15:14:15 http://josefinemattsson.com
  Svara
 • Mycket! 🙂 förverkliga alla mål/idéer.

  Katja 2016-01-29 22:09:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!