ANJA FORSNOR

Nöjd med tillvaron

Jag är så himla nöjd och tillfreds med tillvaron just nu. Känner verkligen att jag är på en bra plats i livet, precis där det är meningen att jag ska vara liksom. Jag är glad och motiverad, känner mig älskad och trygg. Jag är så sjukt tacksam för allt som hänt under det senaste året och det finns ingenstans jag hellre önskar att jag vore än just här.

Vi spenderar så mycket tid på att ständigt tänka framåt att vi lätt glömmer bort här och nu. Lev inte för sommaren eller den kommande ledigheten, lev för vardagen. Hitta det positiva i den grå tisdagen, skratta åt ett sms från en vän och njut av den goda middagen. Det är så viktigt att stanna upp, känna efter och faktiskt uttrycka sin uppskattning över både smått och stort.

Kan vi inte skapa lite positiv stämning i kommentarsfältet och prata om det här. Vad känner du dig nöjd och tacksam för?

varm-choklad

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • vilket härligt inlägg! Älskar särkilt det du skrev ”Lev inte för sommaren eller den kommande ledigheten, lev för vardagen.” så rätt 🙂

  ellie 2016-02-03 14:30:20
  Svara
 • Du har så rätt, vilket härligt inlägg! Just nu känner jag mig väldigt tacksam för att jag har människor i mitt liv som har hjälpt mig att komma ur en väldigt påfrestande depression. Jag försöker göra som du skriver just nu. Leva i nuet och tänka på det som är bra i mitt liv. Det är lätt att man glömmer bort det positiva och bara fokuserar på det negativa. Och så åker jag till Paris på onsdag, och har en spännande dejt på tisdag, det om något måste jag ju se fram emot och vara glad över 😉

  Förresten måste jag fråga, som inte alls har med detta inlägget att gör, men den där koppen i glas är så fin. Var är den från? 🙂

  Ps, väldigt mysig blogg för övrigt!

  Christine&OtherSweetStories 2016-01-31 19:13:14 http://christineiparis.blogg.se
  Svara
 • jag blir så himla glad av ditt inlägg; det känns ärligt och genuint och det är härligt att man inte behöver vara på en strand i bahamas eller en lyxyacht eller något sådant för att vara det. det gör mig glad!

  Sara Rönne 2016-01-25 20:40:58
  Svara
 • Känner mig också tacksam för så mycket! Att det går bra i mina studier, att jag har ett perfekt extrajobb där jag skapar mina egna tider och som är perfekt tillammans med mina studier. Är sååå tacksam att jag ska få bli både moster och faster nästa år! Är tacksam för min man, mina föräldrar, syskon, svärföräldrar, mina vänner. Så tacksam för min tro på Gud som bär mig genom allt. Tacksam för min hälsa, att jag har mat på bordet, att vi har precis köpt vår första lägenhet. Så TACKSAM för livet!

  Victoria 2016-01-25 19:41:08
  Svara
 • Att jag har människor i mitt liv som tillåter mig att vara mig själv, fullt ut, varje dag. Det skapar en oerhört stor trygghet och ett lugn hos mig. Återigen, tack för en fantastisk varm och fin blogg.

  Liza 2016-01-25 16:20:26
  Svara
 • Så tacksam för så mycket – att jag har ett jobb, ett fantastiskt hem, god hälsa, fina vänner, en älskande make, underbar familj, en tro som ger mig trygghet -Vad mer behöver vi egentligen?
  Så bra inlägg Anja!

  Emma 2016-01-25 13:50:55
  Svara
 • Klokt skrivet! Många glömmer att njuta av vardagen men det är ju vardagen som tar upp det mesta av vår fritid så varför inte hitta en balans man är nöjd och glad med? 🙂

  Johanna 2016-01-25 11:20:02 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Jag är nöjd och tacksam för att jag har en sån underbar och fin familj. Jag vill bara pussa på dom hela tiden! Kram!

  Jessica Sundberg 2016-01-25 11:10:34 http://attlevasunt.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!