ANJA FORSNOR

Vinterdagar och varm choklad

Det är något med kylan som gör att jag är ständigt sugen på varm choklad. När jag är ute och fryser som allra mest fantiserar jag om hur många koppar jag ska dricka när jag kommer hem. Bara tanken på det får mig att bli varm och lycklig i hela kroppen!

Varm choklad
1 portion

3 dl mandelmjölk eller annan valfri mjölk
1 msk kakao
1 tsk björksocker eller annan sötning
1/2 tsk kokosolja
1 krm vaniljpulver

Värm mjölken på spisen under omrörning och vispa ner resten av ingredienserna. Häll upp chokladen i en kopp, kura ihop dig i soffan och njut framför en bra serie eller bok. Vintermys när det är som bäst!

varm-choklad

Läs också:

Varm fluffig choklad med dadlar >

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Anja,
  Hittade i helgen in till dig här på bloggen och åh så mysig du verkar. I ditt sätt att skriva, dina recept, träningstankar osv – älskar redan att gå in här och läsa och gjorde dessutom 2 av dina varianter av raw-bollar i helgen, SÅ GODA!!

  Tack för all inspiration.

  Kram
  Emma

  Emma 2016-01-11 20:20:53
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Åh Emma, du anar inte hur glad jag blir över din kommentar! Hur mysig är inte du! Så roligt att du hittat hit till bloggen, jag hoppas verkligen du ska trivas och kommer hänga med här framöver. Kul att du gillade recepten, det blir mer av sådant framöver. Stor kram!

   Anja Forsnor 2016-01-11 23:05:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!