ANJA FORSNOR

Hej mitt vinterland

Vi hann knappt innanför dörren i söndags förrän julens första riktiga snö föll här i Stockholm. Jag är ingen vinterfantast men jag får ju erkänna att det är så vackert med snö och strålande vinterväder! Speciellt i kombination med klarblå himmel och strålande sol. Det blir så mycket ljusare och allt känns så fridfullt.

Att rodda barnvagn i snön var faktiskt tyngre än vad jag hade trott haha. Speciellt i snöiga uppförsbackar! Tur vi har en riktig terrängvagn som klarar av ojämna skogsvägar och lite utmaningar. Jag helt varm och svettig när jag väl kom hem, skön vardagsmotion!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Visst är det vackert!
  Jag hade exakt samma rubrik som du på mitt inlägg i morse! 😉

  Karin Fitness&Hälsa 2015-12-29 22:01:25 http://fitnessochhalsa.se
  Svara
 • Det ser så mysigt ut. Har du märkt om det vita på barnvagnen blir smutsigt? Så fint med svart och vitt. Kram

  Living by Miriam 2015-12-29 18:56:01 http://Www.livingbymiriam.se
  Svara
  • Svar på Living by Miriams kommentar.

   Hej Miriam, hoppas du mår fint! Än så länge har det inte alls blivit smutsigt. Valde faktiskt den ljusa eftersom många av våra vänner har svart och deras blev väldigt solblekt under vår och sommar. Tänkte att den vita kommer kännas fräschare då 🙂 Kram

   Anja Forsnor 2016-01-04 23:14:14
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!