ANJA FORSNOR

Lata dagar

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott! Jag har haft en bra och lugn natt, Lily vaknade bara en gång och ville äta sen somnade vi om snabbt igen och tog sovmorgon fram till kl 9. Riktigt lyxigt! Det är så mysigt med bebis såhär på vintern när man ändå inte vill lämna sängen på morgon och kan ligga kvar med gott samvete.

Nu har jag fått i mig lite frukost och tänkte att vi skulle ta en promenad runt Djurgården. Som tur är sover Lily oftast väldigt bra i vagnen så jag kan komma ut och röra på mig. Jag tar igen förra veckans hektiska dagar men en betydligt lugnare vecka. Idag har jag inte mycket planerat och det känns så himla skönt, kan verkligen njuta av sådana mellandagar.

anja-forsnor-mamma-bugaboo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!