Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

En förvirrande morgon

I onsdags möttes jag och Ann upp för att gå på en pressfrukost ihop. Dock hade vi ta fel på dagen, eller mest jag faktiskt, vilket vi insåg när vi var framme och ingen annan var där, haha. Jag hade skrivit onsdag i min kalender och Ann torsdag, vilket alltså var rätt, men lyckades ändå övertyga henne om att vi skulle ses på onsdagen. Ja, ni hör ju – total förvirring!

Det positiva var att vi istället fick tid att sitta ner och njuta av en långfrukost ihop. Någon som inte satt ner var älskade Bobo som glatt härjade runt och underhöll hela stället. Han åt även upp allt pålägg från Anns smörgås, slängde lussebullen på golvet och stoppade fingrarna i kaffet. Så mycket energi i den lilla kroppen!

Lily sov helt obemärkt i sin vagn hela tiden, snacka om vilka kontraster det finns mellan en 1 månaders bebis och en 1,5 åring. Får passa på att njuta den här första tiden när hon är rätt nöjd så länge hon får sova i sin vagn.

bobo-ann-söderlund ann-söderlund-bobo bugaboo-buffalo buffalo-bugaboo-barnvagn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!