ANJA FORSNOR

VEM ÄR NI?

Jag är så nyfiken på er! Vem är ni? Jag märker att det tillkommit en del nya läsare sedan jag flyttade min blogg hit till Metro Mode vilket verkligen känns superkul! Kan ni inte berätta lite om er själva, ni där på andra sidan skärmen, gamla som nya läsare. Vem är ni, hur länge har ni läst bloggen och vad gör er extra glada idag?

anja-forsnor

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • Hej Anja! Jag snubblade in på din Instagram och hittade där vägen till din blogg, har följt dig nästan ända sedan du startade din blogg på ELLE ungefär, du blev snabbt en favorit! Du sprider så mycket positivitet och har en härlig blandning mellan hälsa, träning, kost och livet med allt vad det innebär. Jag är precis fyllda 30, uppvuxen utanför Göteborg, men bor i Stockholm sedan 5 år tillbaka. Har snart avslutat mitt första år som sjuksköterskestudent på Sophiahemmet, otroligt roligt och det bästa jag gjort. Har provat flera av dina recept och tycker dom blir lika lyckade varje gång! Ett jättegrattis till din fina dotter <3 Idag är jag glad över att handla hem lite goda grejer, stöka i köket och adventspynta samtidigt. Tack igen för en underbar blogg! Kram Hanna

  Hanna Karlsson 2015-11-29 17:26:30
  Svara
 • 27-årig tvåbarnsmammas som gått igenom en rejäl resa genom livet. Gått ner över 80 kilo på egen hand och hittat en ny kärlek i kost och träning. Pluggade till livsstilsrådgivare och brinner för att hjälpa andra att nå sina mål!

  Laura 2015-11-22 16:15:50 http://mywaytoahealthylife.blogg.se/
  Svara
  • Svar på Lauras kommentar.

   Wow vilken imponerande resa! Heja grymma dig! Jag är också utbildad Livsstilsrådgivare, var pluggar du någonstans? Kram!

   Anja Forsnor 2015-11-23 14:53:34
   Svara
 • Hej! Jag har läst din blogg kanske ett år, och gillar verkligen all din matinspiration! Jag är 32, bor i Sthlm med man och hund och väntar vårt första barn i början av jan. Därför har det såklart varit extra kul att följa din graviditet, och nu få följa första bebistiden. Börjar se otroligt mycket fram emot att få en egen bebis 🙂

  Elin 2015-11-22 13:13:04
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Åh vad mysigt, grattis till den kommande lilla bebben. Ni har en fantastiskt tid framför er! Hoppas du mår fint i graviditeten och njuter till fullo av allt liv i magen. Kram!

   Anja Forsnor 2015-11-23 14:54:26
   Svara
 • Hej!
  Har löst din blogg sedan du var på Elle och gillar framförallt alla dina inspirerande recept och din sunda syn på hälsa och träning.
  Jag själv är 26 år, bor i Stockholm, jobbar som produktchef och väntar mitt första barn 🙂
  Jag älskar att träna och försöker äta hälsosamt, men av lite olika skäl har jag lagt det på paus under första trimetern. Nu känner jag mig dock redo att börja träna lite försiktigt igen!

  Så tusen tack för en mysig och inspirerande blogg! Ska bli kul att följa dina äventyr med bebis och yogamattor 🙂

  Mikaela 2015-11-21 09:52:12
  Svara
 • hej anja! grattis till er fina bebis.
  har läst din blogg ett bra tag, vet inte exakt men några år är det nog nu. fastnade för ditt sunda tänk kring hälsa & kost och du verkar vara en så jordnära och trevlig tjej 🙂
  är uppvuxen i dalarna men har bott några år i stockholm, flyttade tillbaka till falun för lite mer än ett år sedan för att flytta ihop med min kille. pluggar grafisk design, är 23 år och har varit vegetarian sedan tio år tillbaka. älskar mat och inredning & på vintrarna åker jag gärna snowboard och slalom.
  trevlig helg!

  erika 2015-11-21 01:01:24
  Svara
 • Hej! Jag tycker jättemycket om din blogg, vet inte hur länge jag har läst den men kanske sedan i våras? Jag älskar att träna och äta ”nyttigt” så bloggen passar mig perfekt! Jag är 33 år och mamma till tvillingar på 6 år. Jag jobbar som barnmorska på förlossningen, älskar mitt jobb!!
  Tränar 4-5 gånger i veckan, mest HIIT träning och styrketräning men tycke om det mesta. Hälsningar Emelie

  Emelie 2015-11-20 19:42:04
  Svara
 • Hej Anja,

  Först vill jag säga tack för en fin och inspirerande blogg. Du ger mig alltid en skön liten lässtund när jag känner för en paus. För det andra vill jag gratulera till din vackra fina dotter! All lycka till!
  Vem är jag? Jag är ny student bosatt i Göteborg men ursprungligen från Lund. Mina tonår var inte så ljusa då hela mitt liv var i anorexins dimma. Men förra året flyttade jag till Frankrike, var au-pair och njöt av alptoppar, skidåkning, bebismys och nya bekantskaper. Innan dess har jag haft egen häst, som varit min vän genom anorexin.
  Nu studerar jag hälsopromotion-kostvetenskap!
  Kram
  Sara

  Sara 2015-11-20 17:58:32 http://anangelsecrets.blogg.se
  Svara
 • Polis , matte till tre och nybliven tvåbarnsmor. Sökte inspiration till ett mer hälsosamt och balanserat liv. Hittade hit och finner din blogg som balsam för en stressad mammasjäl:) Älskar att vara mamma, friluftsliv, jakt och tyvärr allt som innehåller socker…Det är min utmaning i livet just nu, att äta nyttigare. Inte pga av vikt, jag är smal som en sticka, men jag vill må bättre. Jag känner verkligen att jag inspireras av din blogg!

  Kristine 2015-11-19 19:53:16
  Svara
 • Hej Anja,
  jag har precis ramlat in på din blogg 🙂 Skriver en rad och hoppas att jag kommer tillbaka till dig! Jag är 22 år, studerar till lärare och är en träningstokig gruppinstruktör.
  Googlade hälsoblogg och du var högst upp på listan, tänkte kika runt och få lite inspiration!

  Idag gör glad och positiv musik mig lite extra glad!
  Ha en fortsatt fin vecka
  /Elin 🙂

  Elin 2015-11-19 16:07:24
  Svara
 • Från Stockholm, pluggar ekonomi. Läser din blogg för att få inspiration till ett nyttigare och mer balanserat liv (om man nu kan ha det då man är student och därmed dricker och äter onyttigt rätt ofta 😉 )

  Bea 2015-11-19 13:23:38
  Svara
 • Hej Anja,

  Jag är 25 år, bor i Gbg, civilekonom, sambo, vegetarian och matte. Hittade din blogg nyligen via PT-Fia:s blogg 🙂

  Kram!

  Stina 2015-11-19 12:34:52
  Svara
 • En 24-årig Kullavikstjej som pluggar till läkare. Har följt din blogg ett bra tag nu, kikar in här minst en gång per dag och tycker att du har en ljuvlig kombination av träning, mat och vardag. Blir så inspirerad! Kram

  Ida 2015-11-19 11:02:34
  Svara
 • Hej 🙂
  Jag har följt din blogg och instagram i ungefär ett år! Gillar din känsla och sätt att skriva om hälsa på ett väldigt självklart och naturligt sätt. Tycker också att du känns som en sunt hälsosam person om du förstår hur jag menar 🙂
  Själv är jag 29 år, bor i Helsingborg och har en liten dotter på snart 3 månader. När jag inte är föräldraledig jobbar jag som inköpare. Försöker hitta tillbaka till mig själv efter graviditet och förlossning och då är du perfekt inspiration ☺️
  Kram!

  Sara 2015-11-19 10:02:57
  Svara
 • Hej!

  Jag heter Veronika, 23 år från Stockholm. Jag jobbar som ekonomiassistent men önskar att jag var florist/sommelier/jobba på hunddagis, kokboksförfattare, dietist, personlig tränare osv osv osv. Jag har läst din blogg i säkert över ett år nu, för du känns så äkta på nåt vis; så sund och liksom skinande (haha, ja det kanske lät konstigt).

  Det som gör mig extra glad idag är att det är helg snart så att jag kan få köpa ”helgbuketten” och bara vara hemma med min pojkvän.

  V 2015-11-19 08:55:38 http://[email protected]
  Svara
 • Hej Anja!
  Jag började följa din blogg när du var på Elle men det var lite mer sporadiskt. Älskar dina inspirerande och lätta recept som faller mig i smaken. Gör någon av dina smoothies dagligen (oftast den med kokosvatten, blåbär, hallon, avokado etc eller den med blåbär, jordnötssmör etc) och har en burk med golden milk pastan i kylen. 🙂
  Jag gillar att du har ett sunt levande och verkar vettig. Har börjat följa din blogg dagligen sedan ett tag tillbaka och ska själv ha barn i januari. Det gör det extra spännande att läsa, se någon som går igenom en liknande resa.
  Såg att du också bott i SD ett tag, jag var där och pluggade för några år sedan. 🙂 Underbart ställe och fantastiska minnen i bagaget.
  Om mig, jag är 35 och har precis börjat plugga igen. Träna gör jag tyvärr inte (förutom några tama försök till lite solhälsningar på morgonen) men jag försöker äta hälsosamt. Jag hoppas att du inspirerar mig så mycket en dag att jag inte står emot träningen heller längre! 🙂 Det är ju aldrig för sent att börja och det kommer att behövas mycket promenader när den här babyn är ute. Jag har än så länge gått upp 17 kg!!
  Solen gjorde mig extra glad idag!
  Tack för en bra blogg med mycket tips och inspiration!

  Maria 2015-11-19 06:39:42
  Svara
 • Jag är en snart 25-årig socionomstudent. Gift med min älskade kanadensare sedan 3,5 år tillbaka men vi är bosatta i Sverige. Älskar mat i alla dess former och det är nog så jag hittade din blogg. Började läsa precis när du börjat blogga på ELLE och har läst ända sedan dess. Så spännande att få läsa om ditt nya äventyr som mamma! Uppskattar din sunda inställning till mat, träning och livet som helhet. Det som gjorde mig extra glad idag var några vänner som överraskade mig med ett litet för tidigt födelsedagsfirande, så kul!

  Victoria 2015-11-18 22:08:35
  Svara
 • Hej Anja!
  Jag hittade din blogg på ELLE för ca ett år sedan. Jag fastnande direkt för dina fina bilder och inspirerande sätt att leva hälsosamt utan galenskap. Jag är 28 år och pluggar till förskollärare i Göteborg.Jag älskar barn, mat och träning så din blogg passar mig som handen i handsken! Roligt med lite bebissnack på bloggen! Jag ser fram emot att följa din familjs resa och se hur du i din träningsroll kommer att växa nu när du är mamma.
  Kram

  Sofie 2015-11-18 21:42:46
  Svara
 • Jag kom in på din blogg för längesedan via Elle och redan vid första besöket var jag fast, har sen dess läst din blogg varje dag! Du har så sund värderingar, fantastiska recept och är en allmän stor inspirationskälla. Heja dig!
  Jag är en tjej på 24 år som bor i Gbg jobbar som PT på sats så hälsa och träningen är en jätte viktig och stor del utav mitt liv så jag uppskattar de inläggen. Sen gillar jag mat, god och nyttig så recept uppskattas alltid!

  Julia Karlsson 2015-11-18 20:33:06
  Svara
 • Hej!
  Började läsa din blogg för några månader sedan och tycker den är så mysig och inspirerande. Du känns verkligen som en sund människa som lyssnar på din kropp och lever livet! Jag är 23år och läser till civilingenjör inom design och produktframtagning på KTH. Tycker om att äta gott och promenera/springa i skogen eller på Stockholms fina gator.

  Maria 2015-11-18 19:28:17
  Svara
 • Hej!

  Jag snubblade nyligen på din blogg via instagram och har börjat följa dig nu eftersom jag själv fick en dotter samma dag som du (tror jag, 2 nov). Så det känns väldigt roligt att läsa hur dina dagar ser ut när man sitter och amningssurfar dag och nattetid.

  Julia 2015-11-18 19:05:03
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Elisabeth, är en 23årig student som pluggar till Statsvetare i Göteborg med inriktning nationalekonomi. Hittade din blogg på Elle i början på förra hösten och har sedan dess följt den. 🙂 Idag har ett tentaresultat gjort mig glad (samma tenta vilken som också skrevs idag!) och en smarrig lunch på det med klassisarna. För att inte glömma solen som tittade fram. 🙂
  Kram,
  Elisabeth

  Elisabeth 2015-11-18 18:37:22
  Svara
 • Hej Anja! Alltid lika kul att läsa dina inlägg. Jag snubblade faktiskt över din blogg på Elle, och hängde med hit. Går också och väntar på en liten bebis, så det har varit extra kul att följa dig under graviditeten och nu med det nya lilla livet.

  Jag har faktiskt en fråga som jag skulle bli superglad om du hade tid att svara på eller skriva ett inlägg om. Det gäller lite din resa till ”a healthier-food-life” om man kan säga så, dvs när och hur gick du över till att äta så som du gör idag? Jag känner lite att jag är fast i min ”dåliga” kost och den har i princip alltid sett likadan ut. Den ser förmodligen ut som många andras, att man kanske undviker godis/alkohol och andra ”självklara onyttigheter”. Men den innehåller vanliga rätter med pasta, bröd, snabbmat ibland när man inte hinner. Och jag känner själv att jag inte mår riktigt bra utav min kost. Men vet inte vart jag ska börja. Hur ska man börja tänka? Vad finns det för små steg som ändå gör skillnad och får en på rätt stig?

  Ha en fortsatt fin vecka!

  Maria 2015-11-18 16:33:09
  Svara
 • Hej Anja!
  Tack för en fantastisk o inspirerande blogg! Jag läste om ett frö Amaranth som kan användas som quinoa? Har du provat?

  Mimmi 2015-11-18 16:20:23
  Svara
 • Hej Anja!
  Grattis till dig och tillökningen i din familj! Jag har frågor till dig om viktuppgång och att ta tillbaka kontrollen över sin kropp och sitt ätande. Skulle jag kunna få maila dig?

  Ulrika 2015-11-18 14:57:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!