Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Vad har jag alltid i mitt skafferi och kylskåp?

Hej! Tack för en inspirerande blogg! Jag undrar vad du alltid har i skafferiet och kylskåpet?

Hej och tack själv! Jag brukar skoja om att mitt skafferi är mer välfyllt än en matbutik, haha. Men lite så är det faktiskt! Trots att jag har ett väldigt stort skafferi svämmar det nästan över av alla dess fröer, nötter, mjöler, pulver och kosttillskott du kan tänka dig. Vi skulle nog klara oss länge på vad som finns i skafferiet utan att handla nytt.

I skafferiet hittar man alltid: havregryn, kakao, riven kokos, massa nötter, chiafrön, honung, mandelmjöl, kokosmjöl, fiberhusk, solrosfrön, pumpakärnor och sesamfrön. Havregryn, kakao och sesamfrön är nog det jag använder oftast.

I kylskåpet hittar man alltid: grönkål nu på hösten, bladspenat, rödbetor, sötpotatis, morötter, paprika, ägg, fetaost, mandelmjölk och dadlar. Sen har jag alltid massa frukt hemma men de förvarar jag alltid i rumstemperatur.

bondens marknad morötter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • åh, vilket bra och inspirerande inlägg! Toppen när matinspirationen tryter ibland. 🙂 Kram!

    Elisabeth 2015-11-17 12:02:28
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry