ANJA FORSNOR

Vegetarisk pasta på röda linser

Idag tänkte jag tipsa om den här enkla vegetariska rätten. Pastan kommer från á la eco, som även gör bönpasta, och är fusili gjord på ekologiska röda linser. Jag tycker konsistensen och smaken var kanon, mer lik vanlig pasta än vad bönpastan är enligt mig. Om jag inte minns fel hade de även en variant med gröna ärtor som jag måste testa, älskar ju ärtor!

Till min fusili slängde jag ihop en enkel sås av pesto, lite havregrädde och ärtor. Toppat med färsk basilika, cocktailtomater och massa riven parmesan. Enkelt och gott, precis som jag gillar det!

vegetarisk-pasta basilika pasta-basilika pasta-röda-linser

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Bra tips! det ska jag nog laga på måndag, perfekt med sånna snabba rätter efter en dag med jobb och träning. Tack 🙂

    Trevlig helg!

    Moa 2015-11-13 15:51:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!