ANJA FORSNOR

Nyttiga recept, träning och hälsosnack

Hej mina vänner! Just nu ligger bloggen lite på halvfart som ni märker, hoppas ni har överseende med det några dagar till. Det har ju minst sagt varit en omtumlande vecka och samtidigt den bästa någonsin! Vill verkligen ta till vara på dessa dagar när vi kan mysa på alla tre här hemma i vår lilla bubbla innan M börjar jobba igen.

Tills vidare tycker jag ni ska surfa in på Metro Mode Hälsa där ni hittar recept och massor med träningsinspiration från redaktionen och alla oss som bloggar i hälso-teamet. Såg precis att där ligger ett recept på rödbetssoppa från Foodjunkie-Edita som ser helt magiskt ut, funderar på om det inte får bli kvällens middag här hemma. Spana in det själv, ni kommer inte ångra er!

>> Metro Mode Hälsa <<

metro-mode-hälsa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!