ANJA FORSNOR

Kladdkakans dag!

Såg på Nyhetsmorgon i morse att det tydligen är kladdkakans dag idag. Hipp hipp hurra!

Visst kan jag tycka att det är lite töntigt att alla bakverk ska ha sina egna dagar numera. Samtidigt älskar jag ju allt som har med choklad att göra och just kladdkakan är en riktig favorit så inte mig emot.

Dagens utflykt blev en liten promenad ner till affären där jag passade på att handla det som behövs för att slänga ihop en liten kladdkaka idag. Har inte helt bestämt om jag ska göra den HÄR kladdkakan eller den HÄR chokladbrownien med svarta bönor.

Vilken röstar ni för?

chokladkaka-kladdkaka

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag missade helt kladdkakans dag igår men nästa gång jag ska baka får det bli recept på den första kladdkaka du länkande till. Chokladbrownien med svarta bönor måste jag också sätta upp på min ”att-baka-någon-dag-lista”. Tack för sund och bra inspiration! 🙂

  Janina 2015-11-08 16:45:07 http://nouw.com/janinawi
  Svara
  • Svar på Janinas kommentar.

   Äsch, jag tycker varje dag kan vara kladdkakans dag 😉 Åh har du inte testat brownien med svarta bönor så måste du göra det. Den blir så kladdig och riktigt riktigt god! Ha en fin dag, kram!

   Anja Forsnor 2015-11-10 11:43:43
   Svara
 • Hjälp vad god den där såg ut då! älskar alla kladdkake-inlägg jag sett idag, haha

  ISA 2015-11-07 19:24:41 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!