ANJA FORSNOR

Tisdagslistan

DAGENS HUMÖR: Idag är en bra dag, känner mig utvilad och ganska pigg!

DAGENS PLANER: Ge mig ut en liten runda på stan på jakt efter snygga sänglampor. Gäller ju att hålla sig sysselsatt.

DAGENS BORDE: Egentligen borde jag kanske njuta mer av dessa dagar av ledighet innan bebisen kommer och bara chilla. Jag tar det ju väldigt lugnt, det ska jag inte ljuga om, man samtidigt är jag så rastlös och vill gärna passa på att fixa en massa.

DAGENS MÅSTE: Gå till affären och handla mat, de senaste dagarna har jag mest ätit frukost fler gånger om dagen.

DAGENS LÅT: Donna De Lory – Samba Sadashiva (är helt förälskad i denna låten)

DAGENS BOK: ”På smällen – från A till Bebis” av min vän Ann Söderlund och Hannah Widell. Uppladdning deluxe.

DAGENS TV-SERIE: The Affair (så kluven inför vad jag egentligen tycker om denna serie. Någon som kollar? Avskyr verkligen Noah!)

DAGENS CRAVINGS: Chokladbollar. Vanlig delicatoboll funkar inte, det ska vara en hederlig chokladboll gärna från något konditori. Gissar på att det är bebisen som bulkar inför förlossningen.

DAGENS KLÄDER: Svarta jeans och en jeansskjorta från Marcus garderob. Lite orolig att tryckknapparna ska explodera när jag sitter ner, haha. Kanske får byta om innan jag beger mig hemifrån.

DAGENS MATERIELLA VILL HA: En snygg och bekväm fåtölj, gärna med fårskinn eller något annat gosigt tyg. Letat som en galning efter den perfekta fåtöljen, någon som har tips?

DAGENS LYCKA: 3 dagar kvar till beräknad förlossning och det känns lika spännande som läskigt.

fredag-frukost burn-cancer

Hur fina är inte dessa doftljusen? Har dem både i silver och guld, dessutom är asken så fin att den också får stå framme på bordet. Snygga, doftar gott och där 10 procent av försäljningspriset skänks till Ung Cancer. Återförsäljare hittar ni här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Kanske inte din stil om du gillar lamino/patronen men jag älskar fladdermusfåtöljen (mariposa) och inte minst den med svart lammskinn. Sjukt nice! Det blir dock skinnvarianten här, och inte för amning utan ost och ett glas rött framför brasan. Som jag längtar! Vecka 37 här och vill bara vara på andra sidan nu. 🙂
  Dock håller jag med – fåtölj är skönare än soffa för amning! (Detta är min 3-a och halvsladdis… Men oj vad jag glömt och är sämre förberedd än med de andra…)

  Lycka till med leveransen!

  Lisa & livet från den ljusa sidan 2015-11-01 10:37:56 http://livetfrandenljusasidan.se
  Svara
  • Svar på Lisa & livet från den ljusa sidans kommentar.

   Åh ja den är ju så himla snygg!! Just nu är jag främst på jakt efter en skön fåtölj för just amningen, känns som det kommer komma väl till användning här hemma den kommande tiden. Och dessutom en bra ursäkt att få unna mig en ny möbel till lägenheten 😉 Grattis till trean, gud så mysigt! Stort lycka till, kram!

   Anja Forsnor 2015-11-01 12:29:03
   Svara
 • Hej,
  Apropå fåtölj….jag skulle rekommendera en gungstol! Vaggar barnet samtidigt!

  Lisen 2015-10-30 10:07:09
  Svara
  • Svar på Lisens kommentar.

   Åh så mysigt med gungstol. Kan ju vara en av de bästa uppfinningarna, att jag inte tänkt på det. Ska se om jag kan få tag på en sådan, tack för tipset! 🙂

   Anja Forsnor 2015-10-30 16:26:09
   Svara
 • Hej
  Ang jakten på fåtöljen såg jag precis en annons i tidningen – kolla Stalands Patronen. Lite dyr, men vet inget om din budget. Jag älskade min fåtölj när jag hade småbarn, hittade perfekt stöd för armar och axlar vid matdags för bebis.

  Carro 2015-10-27 21:00:10
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Åh tack för tipset, det är verkligen precis en sådan modell jag är på jakt efter. Kanske får bli ett besök till Stalands i dagarna! Det var faktiskt min mamma som tipsade mig om att köpa fåtölj nu just till amning och matning då man sitter mycket bättre än i en mjuk soffa.

   Anja Forsnor 2015-10-28 16:35:45
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Det var så lite. 🙂
    Ja, är det någonstans man kan få ont när man har en nyfödd är det i axlar och nacke. Många kuddar funkade för mig om jag satt i en soffa. Hoppas du hittar någon fåtölj som passar.

    Carro 2015-10-30 10:20:15
    Svara
 • Haha, jag har också chokladbollscravings just nu! Och jag är 3 dagar över tiden så jag ska nog ställa mig och rulla ihop ett gäng bollar i hopp om att det är den utlösande faktorn 😉

  Linnea 2015-10-27 15:59:55
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Haha är det sant? Det kanske är en bra craving då, ett tecken på att det närmar sig? 😉 Jag ska nog också rulla ihop ett gäng, min sambo är iväg hela kvällen så då får jag alla för mig själv 😉 Lycka till när det väl drar igång!

   Anja Forsnor 2015-10-27 16:42:51
   Svara
 • Hej Anja!

  Jag är som du väldigt tränings och kostintresserad. I vanliga fall äter jag i princip som dig men nu är jag gravid i sjunde veckan och pang sa det så mår jag konstant illa och är yr. Jag jobbar som coach på ett boende för ensamkommande flyktingbarn så jobbar ibland 16 timmar i sträck och sover ofta jour på jobbet. Vi har valt att inte berätta för någon men skit vad svårt det är när man mår så här kasst. Det enda jag klarar att äta just nu är typ en vit rostmacka med smör på samt dricka apelsinjuice. Jag vet ju att man ska äta näringsriktig och motionera med det går ju inte för jag mår så dåligt, känns som en kamp just nu varje dag. Hur har du tänkt under graviditeten? Har du ätit som vanligt eller annorlunda? Hur har du känt? Jag hoppas denna fasen går över för kan ju inte må så här i 7månader till 🙁

  Lycka till med allt! Ser framemot att läsa om dina upplevelser när bebisen kommit!

  Kram ❤

  Anna 2015-10-27 12:30:18
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna! Till att börja med, stort grattis till graviditeten! Åh jag minns det så väl, vi plussade i vecka 6 och någon vecka därpå började jag må så illa. Känner verkligen med dig, det är ju så svårt att inte berätta och försöka hålla uppe en glad fasad när man bara vill gå och gömma sig. Jag hade också jättemycket problem med maten, hade ingen aptit och ville bara äta ostmackor och flingor med mjölk. Lite som när man varit magsjuk, alla dofter och bara tanken på lagad mat fick det att vända sig. När jag slutade må dåligt blev jag hungrigare än någonsin, fick ofta äta dubbel frukost och flera mellanmål för att hålla mig mätt. Det har verkligen svängt hej vilt under dessa 9 månader och jag har hela tiden försökt lyssna på kroppen och anpassa mig därefter.

   Om du är sugen på en vit rostmacka med smör och apelsinjuice så är det precis det du ska äta. Kanske kan du få i dig lite yoghurt, banan, äpple eller en bit gurka? För mig funkade det mesta som var neutralt i smaken och inte tillagat. Det viktigaste är att du får i dig något, speciellt när du jobbar så långa pass, det brukar även underlätta illamåendet. För de flesta släppet illamåendet efter v. 12-14, så var det för mig, och mår du bättre då kan du börja tänka på motion och att få in mer näringsrik mat.

   Var inte för hård mot dig själv, det håller på att skapas ett liv inne i dig och det finns inget större än det! Jag vet att det kan kännas tufft men försök hålla modet uppe så är jag säker på att det känns bättre om några veckor. Håll mig uppdaterad 🙂 Stor kram!

   Anja Forsnor 2015-10-27 16:56:27
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!