ANJA FORSNOR

Projekt sovrum

I helgen fick vi ett ryck och bestämde oss för att måla om sovrummet. Sagt och gjort, några timmar senare hade vi varit i färgaffären, valt färg och hunnit måla om väggen. Detta är så typiskt mig, jag är otroligt otålig och får jag en idé så måste jag genomföra den direkt.

Orkar inte fundera en massa, hellre testa och i värsta fall göra om igen. Kan vara därför jag hunnit måla om det här sovrummet tre (!!) gånger nu sedan vi flyttade in för mindre än två år sedan, haha. När det kommer till inredning och att måla är jag väldigt spontan!

Är i alla fall himla nöjd med resultatet! Tidigare var väggen ljust mintgrön (syns på bild HÄR) och jag gillar verkligen den lite murriga mörka grå tonen, känns väldigt rogivande i sovrummet. Vad tycker ni?

Nu ska vi bara hitta snygga sänglampor och sen ska spjälsängen få ta plats vid huvudändan till vänster om sängen. Vi monterade den i helgen och den är så fin, passar perfekt i vårt sovrum. Återkommer förstås med fler bilder när allt är på plats.

sovrum-inspiration

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Anja,
  Vilken snygg färg ni valde! Vet du vad kulören heter? 😉

  Alexander 2015-11-05 00:28:45
  Svara
 • Men hur fint Anja??? SÅÅÅÅÅÅ mysigt ni har det! Heja nu, snart snart snart…

  S. 2015-10-27 15:37:35
  Svara
  • Svar på S.s kommentar.

   Men tack!! Ni måste ju komma hem till oss snart, skandal att vi inte bjudit över er än! Lite svårt att planera nu ju men så fort lillan är här så blir det massa häng hos oss 🙂

   Anja Forsnor 2015-10-27 16:41:57
   Svara
 • Åh va fint! Hur sjukt är det inte att jag tänkte igår på er sovrumsfärg, och tänkte ”undra hur Anja tänker med mintgrönt inför höst/jul” haha! Jag tittade nämligen på en bild du lagt upp på din fina bebismagen från ert sovrum. Minns du att jag frågade om era snygga tavlor ni hade ovanför sängen förut – nu har vi varit till Moderna o shoppat planscher jag o min kille 🙂 Tack för tipset!

  Moa 2015-10-26 21:12:31
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Tack, så himla nöjd!! Haha vad sjukt att du tänkte på det, nästan lite läskigt ju 😉 Ah vad roligt, älskar Modernas shop, de har så mycket fina posters! Kanske får bli ett besök dit snart igen för min egen del.

   Anja Forsnor 2015-10-27 10:39:13
   Svara
 • Vad fin kulör ni (du?!) valde! Jag är lite så, men har också dåligt tålamod så ibland försöker jag hindra mig om jag inser att tålamodet att göra klart hela vägen inte finns. Det blir nog ett strålande vilsamt sovrum (igen) när ni hittat rätt med lamporna.

  uppochhoppa 2015-10-26 20:12:47 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
  • Svar på uppochhoppas kommentar.

   Tack, ja jag gillar verkligen färgen! Den perfekta grå nyansen, känns verkligen avslappnande. Extra mysigt nu när man kommer spendera många långa dagar i sovrummet 🙂

   Anja Forsnor 2015-10-27 10:40:10
   Svara
 • Så snyggt!
  Hade beräknad BF 24/10 så tar de väldigt lugnt nu i väntan. Skönt att se att fler njuter av lugn, brunch & tränar under tiden.

  Hoppas allt går bra för er nu när miraklet beräknas komma!

  Jennie 2015-10-26 19:45:20
  Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Åh vad spännande. Hur känns det, märker du ifall något (eller rättare sagt någon) är på gång snart? Själv har vi BF på fredag men jag har en känsla av att det kommer dröja ytterligare… men den som väntar på något gott 🙂

   Anja Forsnor 2015-10-27 10:41:07
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!