ANJA FORSNOR

Gravid vecka 33

I lördags gick vi in i vecka 33 och tiden nu går så galet fort! Kan inte förstå att hon är här om bara 7 ynka veckor. Det märks att det händer mycket inne i magen just nu, hon växer så det knakar och det börjar nog bli trångt för hon rör sig som aldrig förr. Ibland känns det som ett danspass i flera timmar och jag blir alldeles matt, suger verkligen all energi ur mig haha. Men det är ju så mysigt att känna hennes rörelser så jag klagar verkligen inte.

I bakgrunden ser ni en liten glimt av vår sovrumsvägg med helt nya gjutjärnsfönster som vi nyss satt in. Min pappa var ju här och hjälpte oss renovera och fixa i lägenheten och det blev så himla bra! Jag fortsätter pyssla här hemma med lite spackling och målning men sen så ska jag såklart visa er det färdiga resultatet.

gravidv33

Jag och min lilla belly dancer ♡

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!