ANJA FORSNOR

Gravid vecka 40

Då var den här – den magiska vecka 40!

Kan inte förstå vart tiden tagit vägen. Tycker den här graviditeten har gått så fort, samtidigt som det känns som jag varit gravid i en hel evighet! Fram tills vecka 12 gick det riktigt långsamt, jag var trött och hade knappt berättat för någon om graviditeten vilket var påfrestande. Så sjukt svårt att hålla en sådan grej för sig själv när det är typ det största man någonsin varit med om.

Efter vecka 20 tycker jag tiden har gått ganska snabbt men ALLA sa till mig att de sista veckorna, kanske från vecka 34 och uppåt kommer gå sååååå långsamt. Well, jag tycker det är precis tvärtom. Veckorna och dagarna har bara sprungit förbi och nu så är vi inne på sista veckan!

Oavsett när bebisen behagar att göra entré så kan jag med all säkerhet veta att jag inte kommer vara gravid så värst länge till.

Det är med lite blandade känslor om jag ska vara ärlig. Jag börjar känna mig ganska klar med graviditeten i sig, jag kan det här nu och det ska bli jäkligt skönt att kunna använda kroppen som vanligt igen. Och självklart längtar jag efter att få träffa vår lilla bebis.

Samtidigt kommer jag sakna magen och alla rörelser där inne. Det kanske låter knäppt men man får en väldigt mysig relation till magen och det lilla livet där inne och det känns konstigt att det inte ska vara såhär för alltid nu. Någon som känner igen sig?

anja-forsnor-gravid

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Vad fin du är! Var kommer klänningen ifrån? 🙂

  Cia 2015-10-25 06:40:46
  Svara
  • Svar på Cias kommentar.

   Tack snälla! Klänningen är från &Other Stories, så glad att den passar trots magen 🙂

   Anja Forsnor 2015-10-25 19:42:47
   Svara
 • Hej Anja! Vet inte om du minns mig- jag läste med mamma Stina till Mäklare. Ville bara säga grattis och varmt lycka till! Sköt om dig och familjen! //Nina Holpers

  Nina 2015-10-24 20:57:11
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Hej Nina, klart jag minns dig 🙂 Tack så mycket, nu är det snart nära. Så galet men så spännande! Kram

   Anja Forsnor 2015-10-25 19:41:54
   Svara
 • Ååh nu är det så himla nära! Jag saknar inte graviditeten för fem öre. Trodde jag skulle göra det men känns så avlägset när lille Wilmer är här nu.
  Tänk att närsomhelst kan det vara dags, iiiiih så spännande 🙂
  All lycka! Kram Ida

  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Åh vad skönt att du säger så! Nu när man är höggravid så känns det liksom som att man ska vara såhär nu för alltid. Börjar vänja mig vid att inte kunna måla tånaglarna, rulla ur sängen och hålla samma tempo som pensionärerna på Östermalm haha. Men nu längtar jag så, ska bli så spännande att träffa henne. Ser ut som du och Wilmer myser dagarna i ända och jag blir så avundsjuk på varje promenad du tar. Snart så! 🙂 Tack och stor kram!

   Anja Forsnor 2015-10-25 19:41:30
   Svara
 • Åh vad spännande att det är så nära nu! Trodde verkligen att jag skulle sakna magen och sparkarna men när han väl kommit ut hade jag inte en tanke på det längre. Då var han ju liksom här på riktigt i stället! Lycka till!

  Maddie 2015-10-24 10:58:59
  Svara
  • Svar på Maddies kommentar.

   Tack snälla! Ja, sååå spännande! Går och känner efter hela tiden och letar efter små tecken på att det ska vara på gång. Men än så länge är allt som vanligt, haha. Det är ju BF först på fredag och det skulle inte förvåna mig ifall det dröjer ytterligare ett tag efter det. Men den som väntar på något gott 😉

   Anja Forsnor 2015-10-25 19:37:51
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Och ibland får man tydligen inga små tecken att det är på G.. Hade ingen aning alls förrän det drog igång på riktigt, 9 timmar senare var han här! Kan kanske vara peppande att veta när du går och väntar!

    Maddie 2015-10-26 11:17:56
    Svara
    • Svar på Maddies kommentar.

     Åh, är det sant? Och det var ditt första barn? Bra pepp!! Som förstföderska får man ju hela tiden höra att det kommer ta en eeeeevighet så man är ju lite inställd på det. Har haft ganska mycket förvärkar nu i över en vecka men det stannar hela tiden av. Så nu reagerar jag knappt på dem längre haha.

     Anja Forsnor 2015-10-26 11:23:48
     Svara
     • Svar på Anja Forsnors kommentar.

      Japp, första barnet. Från första ordentliga värk till fullt öppen på tre timmar och fyra timmar senare var det klart. Hade också ställt mig in på lång tid med massa avslappnande yogapositioner under tiden men det blev inget med det..;-) Go girl!

      Maddie 2015-10-26 14:12:15
      Svara
      • Svar på Maddies kommentar.

       Oj vad häftigt! Jag slutar aldrig att förundras över hur cool kvinnokroppen är. Och jag som tänkt att vi kommer ha gott om tid på oss att handla frukt, snacks och packa klart BB-väskan när man väl börjar känna att det är på gång haha. Kanske lika bra att förbereda så mycket som möjligt nu innan. Det enda man kan vara säker på är i alla fall att man inte har en aning om hur det kommer bli. Men som jag längtar 🙂

       Anja Forsnor 2015-10-26 15:49:06
       Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!