ANJA FORSNOR

Nu checkar jag in här

grand-hotel-spa

Nu tar jag med mig Klara och checkar in på Grand Hotel Spa över dagen. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att starta veckan på, speciellt en grå och ruggig måndag som den här.

Som ni märker tar jag det här med att vila mig i form inför förlossningen på största allvar, haha. Hoppas ni får en riktigt härlig måndag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tack Anja! Ja jag måste verkligen fota mer. Inser att det kommer begyda massa sen! Tack för en fin och så positiv blogg! Bra m recept också för tycker inspirationen och aptiten tryter en den nu. Svårt att äta på ett annat sätt än man är van vid. Tycker jag behöver småäta mer men mindre potioner och det är sådär.
  Så roligt att få följa dig här, vi körde bootcamp ihop med hannah och så roligt att dim energi som man fick uppleva redan då når fler! Kram

  Josefin 2015-10-20 10:25:36
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Men åh, jag minns ju dig Josefin! Vad roligt att vi båda är på samma plats i livet såhär några år senare 🙂 Ja, det här med mat och aptit är ju en helt annan sak när man är gravid. Ju längre i graviditeten man kommer desto mindre blir portionerna, i alla fall för mig, eftersom det inte får plats så mycket och jag snabbt blir mätt. Då får man helt enkelt äta fler mindre mål lite oftare. Vi är ju gravida så kort period ändå i det stora hela så det viktigaste är faktiskt att man äter och får i sig bra mat, både för sin egen och bebisens skull. Jag brukar ta en klassisk selfie-bild på magen i spegeln varje vecka och det är så kul att jämföra alla veckor nu i slutet. Den lilla kulan jag tyckte var enorm i vecka 18 var det nog bara jag som såg haha. Lycka till med allt! Stor kram

   Anja Forsnor 2015-10-21 15:50:13
   Svara
 • Hej Anja! Så spännande med BF så snart! Själv är jag i v 21 nu och känner mig superstor. 🙂 Lär ju förändras allt eftersom… 🙂
  ViIken vagn ha ni valt och hur lång beställningstid hade ni? Hur resonerade du kring vagn?

  Josefin 2015-10-19 16:55:24
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej Josefin! Åh grattis till lilla underverket, hoppas du mår fint! Jag kände mig också stor i vecka 21 men tro mig, man får lite perspektiv sen nu när man är i vecka 39 haha. Ta en massa bilder på magen, det är så kul att titta tillbaka på sen! Jag frågade runt bland vänner och bekanta och alla tipsade om Bugaboo så vi beställde en Bugaboo Buffalo. Den är superfin, lätt att fälla ihop och känns rejäl för att klara av vintern vilket var våra krav. Jag har turen att ha en vän som jobbar på Bugaboo som hjälpte oss med beställningen så det gick väldigt fort, annars har jag hört att det kan ta upp till 12 veckor så passa på att beställa i tid ifall du vill ha någon speciell 🙂

   Anja Forsnor 2015-10-20 10:00:31
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!