ANJA FORSNOR

10 saker ni inte visste om mig

Jag tänkte välkomna alla nya läsare lite extra och ge er chansen att lära känna mig lite bättre. Men istället för en tråkig presentation om vem jag är, vad jag gjort, utbildning och sådant tänkte jag dela med mig av 10 saker ni inte visste om mig. Tänker att det även är kul för mina trogna läsare att få en annan bild av mig.

1. Jag har aldrig (aldrig!) provat att dyka, det är min största skräck. Min sambo brukar ha det som ett återkommande sommarprojekt (som han förvisso alltid glömmer bort, phew!) men än så länge håller jag huvudet högt.

2. Jag är en riktig planeringsmänniska och gillar inte när det dyker upp oväntade saker. Hur mycket jag än önskar att jag var mer spontan och impulsiv gör det mig bara stressad.

3. Jag vill alltid ha rent och undanplockat hemma, kan inte slappna av förrän det är städat hemma. Mest panik får jag över saker som ligger på golvet, för mig är HELT ofattbart hur man kan lägga sina kläder på golvet?

4. Under högstadiet sjöng jag och min kompis Annika i band som uppträdde på skolavslutningarna. Tror det ska finnas en videofilm på detta någonstans men den har jag aldrig vågat se.

5. Jag är expert på att påbörja många olika saker men dålig på att slutföra. Kan svara på flera mail samtidigt och påbörja tre olika blogginlägg som jag sedan glömmer att slutföra.

6. Jag hatar att åka tunnelbana och undviker framförallt T-centralen i Stockholm till varje pris även om det är den snabbaste vägen.

7. När jag var liten så var jag så blyg att jag knappt vågade leka med andra barn. Stod uppe i mitt fönster och sneglade ner på lekplatsen och sprang ner först när alla barnen hade gått hem.

8. Jag är grym på låttexter och kan sjunga med i de flesta låtar från slutet av 90-talet, däremot är jag dålig på låttitlar.

9. Jag fattar i stort sett alla beslut, stora som små, baserat på min magkänsla. Är så otålig och orkar sällan tänka igenom saker så noggrant, litar alltid på min magkänsla och bara kör.

10. Jag älskar humlor, tycker de är så himla vackra och verkar ha ett så soft liv som bara flyger runt lite obekymrat. Jag och min vän Desiré brukar alltid fantisera om att ha en humla i hamsterstorlek haha, tänk så gulligt!

anja-forsnor-emma-svensson

Foto: Emma Svensson

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • haha, de tre första punkterna trodde jag nästan att jag själv skrivit…! Brukar också tänka att ”jag borde bli mer spontan” men det slutar alltid med att jag ändå planerar in träning, veckans middagar och frukostar (he he) och kanske till och med redan nästa helgs planer, trots att det ena helgen inte är slut ännu 😛 Och för att inte tala om städningen! Härligt att man inte är ensam om de sidorna..

  Moa 2015-10-19 16:37:57
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Haha, känns så skönt att veta att man inte är ensam om sina egenheter 😉 Jag har liksom alltid sett mig som en spontan och härlig person men har insett att jag är så långt ifrån spontan man kan komma. Men det är ju tur att man är bra på annat haha.

   Anja Forsnor 2015-10-21 16:40:57
   Svara
 • haha punkt 5!! så jag. alltid.

  ISA 2015-10-17 19:55:18 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • åh, delar helt din uppfattning i punkt 1, 6 och 9 men skulle gärna ta en släng av din punkt 3 också. 🙂

  traningsgladje 2015-10-17 18:40:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!