ANJA FORSNOR

Välkomna till min nya blogg!

Hej hallå och välkomna till min nya blogg! Känns riktigt roligt att nu vara en del av Metro Mode och en ära att få ansluta till detta grymma gäng som bloggar här. Ni som har hängt med mig ett tag kommer känna er hemma då jag kommer fortsätta bjuda på små goda ting från vardagen som härliga recept, massa smoothies, skönhet, träning och hälsa. Och eftersom en liten bebis gör entré här om någon vecka så kommer jag förstås ge er en inblick i mitt nya mammaliv med en och annan bebisbild här och där.

Åh, jag är så taggad och har massor med blogginspiration. Det här kommer bli såå grymt!

Anja forsnor

Bilden är tagen när jag var gravid i vecka 10, då tyckte jag att det syntes sååå mycket haha.

Foto: Beata Holmgren / Studio Emma Svensson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Grattis grattis duktiga vän! Så himla kul att följa din utveckling i bloggvärden. Du är flitig och ambitiös! Puss och lycka till på nya ”arbetsplatsen” ❤

  Bunkeflokickers 2015-10-16 16:27:42
  Svara
 • så kul att du är här – ser fram emot att träffa dig på riktigt också!! 🙂

  traningsgladje 2015-10-16 14:48:19
  Svara
  • Svar på traningsgladjes kommentar.

   Åh tack, detsamma! Vi ses väl på frukosten nästa torsdag? (håll tummarna för att min lilla bebisen inte tittar ut innan dess)

   Anja Forsnor 2015-10-16 15:34:53
   Svara
 • Va kul för dig, grattis ♡

  Annika - WörkoutMama 2015-10-16 14:28:11 http://annikaat.se/
  Svara
 • Hänger självklart med till din nya blogg! Grattis och ser fram emot att få fortsätta följa dig här. Gjorde precis en blåbärssmoothie då jag blev så inspirerad av ditt tidigare inlägg-är ju så gott! Ha en fin helg/Liv

  Liv Ben Dror 2015-10-16 13:34:30
  Svara
  • Svar på Liv Ben Drors kommentar.

   Yeah, vad glad jag blir att du följer med!! Håller verkligen med, blåbär är ju så himla gott. Bara en bonus att det dessutom råkar vara supernyttigt 🙂 Ha en superfin helg, stor kram!

   Anja Forsnor 2015-10-16 14:20:51
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!