ANJA FORSNOR

Smoothie med blåbär, jordnötssmör och kanel

smoothie-blueberry smoothie-recept smoothie-recept-blabar

Blåbärssmoothie med havregryn, jordnötssmör och kanel. Den perfekta frukostsmoothien, matig och rik på både protein, antioxidanter, fett och kolhydrater. Jag är inne i en period där jag bara vill frossa i blåbär, kanske är det kroppens sätt att se till att jag får i mig extra vitaminer och mineraler som jag behöver just nu.

Blåbärssmoothie
1 stor portion

2 1/2 dl osötad mandelmjölk eller valfri mjölk
2 dl frysta blåbär
1/2 dl havregryn
1 mogen banan
1 msk jordnötssmör
1 tsk mald kanel
is

Mixa alla ingredienser i 2-3 minuter till en slät och krämig smoothie. Servera kall och njut!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!