ANJA FORSNOR

Då är det äntligen officiellt!

anja forsnor metro

Nu är det ingen hemlis längre. På fredag börjar jag alltså som ny hälsobloggare på Metro Mode. Jag är så glad och hedrad att vara en del av Metros stora hälsosatsning tillsammans med branschens coolaste tjejer inom just hälsa. Redan idag hittar ni en intervju med mig i Metro där jag även visar mina bästa gravidövningar, så se till att haffa en tidning om ni inte redan gjort det.

Åh, det är verkligen med blandade känslor jag tar steget vidare från mitt älskade ELLE och tar mig an nya utmaningar. Världens största tack till ELLE, Lisa, Cia, Mari och alla andra stjärnor på redaktionen som trott på mig och lärt mig allt jag kan. Ni är fantastiska och kommer alltid ha en speciell plats hos mig!

Det här känns både superläskigt och nervöst men jag tror att man ibland måste våga hoppa och testa nya saker för att ständigt utvecklas! Och visst lovar ni att följa med mig?

Ps. Fram tills bloggen byter adress (I’ll let you know) så hittar ni mig här precis som vanligt. Så fortsätt titta in här, kommentera, dela och var precis lika underbara som ni alltid är. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!