ANJA FORSNOR

Dagens duo

Processed with VSCOcam with f2 preset

Idag har jag och Iman haft en riktigt produktiv dag! Vi inledde morgonen med ett bankmöte för att sedan träffa vår nya redovisningsbyrå. Det här med att driva företag är så vansinnigt kul men det innebär också en hel del jobb och det är så mycket nytt man måste lära sig.

Jag har ju drivit min enskilda firma ett antal år men att driva aktiebolag, dessutom tillsammans med en partner, är en helt annan sak. Både jag och Iman tycker det administrativa är så tråkigt så vi lämnar gärna över det till någon som har full koll på allt och som kan hjälpa oss att fatta de bästa besluten för vårt företag. Det ger oss mer tid och energi att satsa på det vi är bäst på – nämligen alla kreativa delar av företaget som att planera kampanjer, fotografering, webshop, samarbeten och produktutveckling.

Efter lunch mötte vi upp vår fotograf Victoria för att ta pressbilder på oss. Just nu är vi inne i ett bra flow med Grounded Factory och det känns som vi verkligen hittat grymma personer att samarbeta med, allt från fotograf till designers, vilket är riktigt kul. Det är så många av er som mailat om mattorna och vi är så glada att ni är intresserade, förhoppningsvis kommer jag snart kunna ge er ett startdatum för lansering. Stay tuned!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!