Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Följ med mig på matfotografering

Idag tänkte jag ta med er bakom kulisserna på en matplåtning jag gjorde för ELLE i våras. Här plåtade jag tillsammans med fotografen Andy Prhat i hans studio en hel dag, men mig hade jag även Klara som assisterade. Ofta föredrar man att plåta i dagsljus eftersom det blir ett behagligt och naturligt ljus men i det här jobbet var vi ute efter en lite mörkare känsla i bilderna vilket jag tyckte blev så snyggt!

beet-root-hummus fotografering-mat matfotografering creme-ninon shoot bakom-kulisserna1 sallad anja-forsnor (1) photoshoot

Sådär kan det alltså se ut en dag bakom kameran. Jag tycker det är så häftigt att kolla på skärmen samtidigt som fotografen knäpper av bilden, då får man direkt en känsla för hur det färdiga resultatet kommer bli. Hoppas ni tycker det är roligt att hänga med och kika bakom kulisserna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!