ANJA FORSNOR

Gravid vecka 36

gravid anja forsnor

Holy! Vi har precis gått in i vecka 36 och nu börjar det verkligen närma sig. På riktigt! Magen har verkligen tagit form och nu är det en riktig kalaskula som tittar fram. Jag mår fortfarande förvånansvärt bra men är tröttare än någonsin. Kvällarna är ganska lugna, då kan jag oftast hålla mig vaken, men morgnarna. Herregud, aldrig varit med om en sådan trötthet. Att stiga upp innan klockan 8 känns helt okristligt och helst sover jag till 10 varje dag. Känner mig som en tonåring som helst bara vill slappa och sova bort hela dagen.

Har faktiskt dragit ner mycket på träningen då jag känner att det just nu tar mer energi och kraft än vad det ger. Nu satsar jag på att vila mig i form de sista veckorna. Jag vet ju att det är flera av er läsare som är gravida just nu och det skulle vara så roligt att lära känna er lite bättre. Kan ni inte dela med er i kommentarerna om i vilken vecka ni är i och hur ni mår?

Just ja! Jag var hos min frisör Antonia i torsdags som fixade mig fin inför hösten, som ni kanske kan se. Mitt hår har verkligen vuxit nu under graviditeten när man i stort sett inte tappar något hår alls. Och det är så tjockt! Hoppas verkligen det håller i sig. Antonia drog lite nya slingor och la en mörkare ton för att det ska hålla sig snyggt nu en längre tid. Så svårt att planera de kommande månaderna, vet inte när jag får tid att komma iväg själv till frisören nästa gång. Jag blev så nöjd!

Vill ni boka tid hos Antonia hittar ni henne på House of Egoista, 08-640 45 11. Hälsa gärna från mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!