Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Kärleken till bröd – om bebis får bestämma

anja-marie frukost-atrium

Innan vi lämnade Malmö i torsdags mötte jag upp min kära vän Marie för en frukost i solen. Åh, tiden gick så fort – önskar vi kunde suttit där hela dagen och snackat. Lilla bebis var minsann sugen på bröd och ja, då fick det bli så. Jag har aldrig haft sådant sug efter bröd som nu under graviditeten, det är helt galet! En vanlig hederlig ostmacka med gurka står ofta överst på min önskelista. Gärna tillsammans med lite kall äppeljuice och en kaffe. Åh, drömmen! Får kompensera med mycket smoothies, frukt och grönt för att inte fastna i brödfällan helt.

Det är så märkligt det där, hur smaklökarna ändras när man blir gravid. Och under graviditeten kan det minsann ändras från dag till dag. Inte helt lätt för min kära sambo att hänga med i svängarna när han föreslår mat som jag helt plötsligt inte äter längre, trots att det var allt jag ville ha för någon dag sedan. Det är tydligt att det nu finns ytterligare en liten vilja i kroppen som gärna vill bestämma, haha.

En annan intressant sak är att jag upplever att jag inte alls är lika känslig mot vissa livsmedel som jag varit tidigare. Varken bröd eller mejeriprodukter är några problem nu, reagerar varken på gluten eller laktos. Jag är ju förvisso inte intolerant mot något av dessa livsmedel sedan men magen brukar reagera direkt och sen sitter jag där uppblåst med magont. Nu märker jag inget av det, kanske för att magen redan är så uppblåst? Någon som känner igen sig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson