Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Paradiset matmarknad

aprikos ananas matmarknad-paradiset nuts ekologisk-matmarknad eko-paradiset paradiset-matmarknad

Har ni varit på Paradiset Matmarknad på söder än? Jag var där för första gången i förra veckan, himla fin butik! Känns verkligen som ett svenskt Wholefoods och det är ju så efterlängtat. Den är inte lika stor som Green Matmarknad i Malmö men utbudet var riktigt bra och jag hittade många nya spännande saker att testa. På ovanvåningen finns även lite matställen att välja på. Förutom massa frukt och grönt fick jag bland annat med mig en rismjölk med hasselnötssmak som jag direkt hade i min chiapudding tillsammans med banan och kakao, perfekt kombo!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!