Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Syrlig grapefruktjuice

grapefrukt-juice grapefruit-juice

Åh, vad jag älskar färgen på denna grapefruktjuice! Har skaffat mig en alldeles ny råsaftscentrifug som är ljusår bättre än min förra, i premiärturen åkte massa grapefrukt. Syrligt och läskande god!

Det var längesedan jag gjorde juice och jag hade nästan glömt bort hur gott det är (och hur roligt det är att pressa allting!) men med min nya maskin hoppas jag på en nytändning. Nu återstår frågan vilka frukter och grönsaker jag ska gå loss på först. Kan ni inte tipsa om era bästa juicer?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!